Marcel Toader o dă în judecată pe Gabriela Cristea: «Dă-mi mașina înapoi!»

simeon stalpnicul png
Fotoreporterii Click! au surprins-o adesea pe Gabriela Cristea conducând maşina lui Marcel

Au divorţat de cinci ani, însă iată că scandalurile dintre Marcel Toader şi penultima sa soţie, Gabriela Cristea, par fără sfârşit. Ea îl acuză că i-a tocat în jur de 400.000 de euro, în timpul căsniciei, iar el îi cere să-i înapoieze autoturismul cu care ea a fugit, după ce a părăsit căminul conjugal.

Marcel Toader  (55 de ani) răsuflă uşurat, căci Gabriela nu a avut câştig de cauză, la proces: ”Judecătorii au decis să nu îi mai dau cei 400.000 de euro, pe care ea susţine că i-am tocat. După decizia instanţei am plecat acasă, nu am petrecut. Procesul a fost o ciudăţenie, pentru că în timpul mariajului banii sunt la comun. Poate că ea nu îşi mai aminteşte că, în timpul mariajului, am fost cu ea în vacanţe prin Tunisia, Maroc, toată lumea am vizitat-o. Eu atunci ce trebuia să fac să o dau în judecată, ca să-mi recuperez banii pe vacanţele plătite? Unde s-a văzut împrumut între soţ şi soţie?”.

simeon stalpnicul png

Acum, iată că cea care va avea emoţii este Gabriela, nu de alta, dar Marcel vrea să-şi recupereze de la ea maşina:”Să nu uite să îmi aducă autoturismul cu care a plecat când ne-am despărţit. Am dat pe bolid 65.000 de euro, plus că eu plătesc în fiecare an impozit 1.500 de lei. Maşina este trecută pe numele meu, dar, chiar şi aşa, nu pot să mă duc să o iau pentru că legea zice că e furt. O să o dau în judecată, ca să îmi recuperez maşina! Bănuiesc că şi soţului ei, Tavi Clonda, îi place să se plimbe într-un SUV”, ne-a mai declarat acesta.

Marcel a încărunţit mult, în ultima vreme, dar nu face din acest aspect un capăt de ţară: ”Am albit de tot datorită vârstei, experienţa de viaţă mi-a scos peri albi. Am 55 de ani. Nu o să mă vopsesc niciodată, aşa cum fac alţi artişti”. Omul de afaceri a trecut prin şase căsnicii, însă, după divorţul de ultima nevastă, Maria Constantin, solistă de muzică populară, el nu mai vrea să meargă la altar: ”Sunt ghinionist în căsnicii, nu cred că mă  voi mai recăsători vreodată, sufăr prea mult”, a mai menţionat el. 

simeon stalpnicul png
Şi soţul ei, Tavi Clonda, merge la cumpărături cu acest bolid
borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp