Marea răzbunare a Danei Roba pe soțul bătăuș, după ce a adus-o în pragul morții cu lovituri de ciocan: „Am luat bani pe ea, ducă-se!” Când va fi o femeie liberă și în acte?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dana Roba nu a dorit să păstreze verigheta care îi amintea de soțul agresiv. Ea ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, ce a făcut cu inelul din aur, cândva, simbolul iubirii lor, dar și când se va încheia procesul de divorț, pentru a fi liberă și în acte. 

Ce a făcut cu verigheta dăruită de soț, la nuntă?

Dana Roba a scăpat deja de verigheta pe care i-o dăruiese soțul ei, la nuntă, ca să nu-i mai amintescă de bărbatul care a fost la un pas să o ucidă, în 2023, în căminul conjugal:

„Verigheta n-am păstrat-o, am amanetat-o în ziua în care am băgat cererea de divorț, am luat niște bani pe ea. I-am zis și lui să o amaneteze și pe a lui. Nu mai vreau să aud de acea verighetă, am abandonat-o la amanet, a fost cu ghinion, ducă-se!”, spune ea, pentru Click!

Femeia care a văzut moartea cu ochii, anul trecut, ne-a mai dezvăluit când va fi liberă și în acte:

„Procesul de divorț nu se va încheia anul acesta, ci în 2025, și cred că tot atunci și procesul de custodie, pentru fiicele noastre. Sper să îl câștig, ca să nu mai am nevoie de semnătura lui, ca să plec cu fetele în vacanță în străinătate.

Anul acesta mergem în concediu prin țară, și pe la Bistrița, la niște prieteni de suflet. Dar, eu am proces și cu soacră-mea, e pusă pe mine, cu avocați, ca să îi dau fetele în vizită. Însă, dacă ele nu vor la bunica, nu vor merge, și așa rămâne, căci pot decide și singure, sunt mari de-acum!”.

De ce nu vrea să se opereze în România: „Aici mă tund iar cheală!”

Dana Roba mai are nevoie de o operație de reconstrucție craniană, după ce soțul i-a zdrobit capul cu lovituri de ciocan:

Mai aștept un răspuns, de la o prietenă, care este căsătorită cu un chirurg din Germania. Nu vreau operație în România, aici medicii mă tund iar cheală, ca să nu se infecteze operația, de la păr, spun ei. În străinătate, însă, mă pot opera și fără să mă mai tundă.

De la accident, pentru mine, frumusețea și hainele de firmă nu mai contează. Dacă ești sănătos poți face și bani, dar și să dormi liniștit!”, ni s-a mai confesat ea, exclusiv pentru Click!

Soțul bătăuș al Danei Roba, condamnat la 7 ani de închisoare!

Soțul ei, Balaciu-Daniel Remus, a fost condamnat, luna trecută, la o pedeapsă de 7 ani de închisoare, „pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de violență în familie în modalitatea omorului”, conform portal.just.ro

La aflarea veștii, Dana Roba a luat atitudine, prin intermendiul Click!, manifestându-și dezamăgirea că legile din România sunt mult prea blânde, în astfel de cazuri, în care femeile au de suferit, pe viață, în urma agresivității soților: 

„Sunt foarte dezamăgită de decizie. Această pedeapsă blândă nu le protejează deloc pe femeile care au fost mutilate de soți, de iubiți. Eu mulțumesc Domnului că încă sunt în viață, atât pot spune.

Oricum, 7 ani de închisoare sunt foarte puțini, o să iasă foarte repede, mi-e teamă de el. Am făcut recurs, nu vreau să rămână cu așa o pedeapsă mică. Ar merita pedeapsa cu închisoare pe vecie, pe viață, la ceea ce mi-a făcut!”.

Va primi daune de 80.000 de euro

Dana Roba ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, și cum va recupera de la soț suma de 80.000 de euro, stabilită în instanță drept daune pentru întreaga suferință:

„Această sumă reprezintă, de fapt, 70.000 de euro daune morale și 10.000 de euro cheltuielile de judecată, deși eu am plătit vreo 13.000 de euro, la avocați. Cum voi recupera acești bani? Păi, partea lui din apartamentul în care am stat o vând și păstrez banii”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
banner Anamaria Ferentz png
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
heidi klum profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net