Marea suferință a Cezarei Dafinescu! Trăiește un coșmar după operația la șold!

simeon stalpnicul png
Cezara Dafinescu (68 de ani), una dintre cele mai frumoase actrițe ale României speră ca următoarea operație s-o ajute să-și recapete mobilitatea

Trece prin clipe grele după ce a fost operată la şold în urmă cu un an şi jumătate. Cezara Dafinescu are în continuare dureri şi se poate deplasa doar cu ajutorul bastonului. Medicii au decis să o opereze luna viitoare pentru a doua oară.

La vârsta de 68 de ani, Cezara Dafinescu a rămas una dintre cele mai frumoase şi mai talentate actriţe din Epoca de Aur. Profesional vorbind, artista a marcat succes după succes, căci numai anul trecut şi-a adăugat în palmares câteva trofee: a sărbătorit 40 de ani de activitate pe scena Teatrului Naţional, a fost numită ”Cetăţean de onoare” în două oraşe, Buşteni şi Galaţi, şi a marcat un turneu prin ţară cu piesa ”Jumătatea mea, bărbatul”.

Din păcate, la capitolul sănătate artista a avut doar ghinioane. În anul 2015, Cezara a fost diagnosticată cu hernie de disc L5-S1 Coxartroza bilaterală şi a fost operată la Spitalul Universitar din Capitală. Medicii i-au montat atunci o proteză la şold, dar nu a scăpat de dureri şi a rămas dependentă de baston. Vestea tristă este că actriţa a aflat recent că trebuie să se opereze din nou, aşa că a fost programată luna viitoare pentru o altă intervenţie.

simeon stalpnicul png
Din dragoste pentru teatru, Cezara Dafinescu face eforturi supraomenești. Ea urcă pe scenă ajutată de baston

simeon stalpnicul png
Din dragoste pentru teatru, Cezara Dafinescu face eforturi supraomenești. Ea urcă pe scenă ajutată de baston

”2016 a fost spectaculos pentru mine, însă din punctul de vedere al sănătăţii, se pare că leii nu au avut noroc anul acesta. Am urcat pe scenă sprijinită de baston, am avut dureri, m-am mişcat greu. Peste o lună urmează să fiu operată din nou şi sper să fie mai bine”, a declarat pentru Click! actriţa Cezara Dafinescu.În ultimele luni, durerile i s-au mai atenuat, iar artista s-a putut mişca datorită unei tehnici noi a unui terapeut vertebrolog specializat în Elveţia, Sandu Brînduşa. Se numeşte energochiropractică, sau “operaţia” durerilor de spate fără bisturiu, iar o singură şedinţă costă 150 de lei. ”Energochiropractica este o procedură proprie, nevătămătoare, care foloseşte mai multe tehnici în acelaşi timp: presopunctură, acupunctură, reflexoterapie, masaj şi sin-energoterapie. Doamna Cezara a venit în baston la cabinet, dar, după ce i s-a făcut procedura pe toată coloana şi a luat complexul de vitamine recomandat de mine, s-a simţit mai bine. Cu siguranţă nu ar mai fi ajuns să se opereze, dacă făcea de prima dată această terapie”, ne-a mărturisit Sandu Brînduşa.

Actriţa speră să treacă cu bine de această intervenţie ca să poată urca pe scenă. ”Mă simt mai bine, mi-am revenit şi am slăbit după terapia domnului Brînduşa. Vreau să trec mai repede peste această etapă şi să mă pun pe picioare. Ultima dată am urcat pe scenă pe 8 decembrie. Tot în cârje!”, ne-a spus, amuzată, doamna Epocii de Aur.  

simeon stalpnicul png
Actrița, alături de terapeutul Sandu Brîndușa

Şi Gabriel Cotabiţă a testat terapia

Nu doar Cezara Dafinescu a apelat la tehnica terapeutului Sandu Brînduşa, ci şi solista de muzică populară Elena Merişoreanu, cântăreaţa de muzică de petrecere Adriana Antoni  și Gabriel Cotabiţă. Acesta face terapia energochiropractică de câteva luni, ultima şedinţă având loc în noiembrie 2016.

simeon stalpnicul png
Cotabiță, la cabinet

simeon stalpnicul png
Artistul, alături de terapeut

”Gabriel Cotabiţă continuă să se simtă din ce în ce mai bine fizic după procedurile de la cabinet. Şi-a recăpătat din ce în ce mai multe abilităţi fizice dintre cele pierdute după accidentul vascular”, a spus Sandu Brînduşa.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
cub anamaria prodan bebeto png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Fane Văncică reținut de polițiști pe 27 septembrie 2022 FOTO Inquam / George Călin
aaneiungaria Sursapolitianeamt(1) jpg
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg