Maria Constantin face injecţii în scalp pentru plete de Cosânzeană

simeon stalpnicul png
Foto: arhivă personală

Nici tratamentele pentru păr nu mai sunt de au fost! Măştile cu ulei de măsline sau de ricin şi şampoanele regenerante nu mai sunt la modă pentru un păr lung şi sănătos. Maria Constantin a trecut pe la estetician pentru a ajunge în scurt timp la plete de zână. Interpreta de muzică populară a optat pentru un tratament cu vitamine injectabile.

Maria Constantin are un chip de păpuşă de care are mare grijă la medicul estetician. Interpreta de muzică populară face tratamente adecvate tipului său de ten, dar mai nou a încercat soluţii inovatoare şi pentru a avea un păr lung şi bogat.

“Sunt obosită și uneori am și eu nevoie de anumite vitamine pentru tenul meu. La recomandarea medicului am ales mezoterapia atât pentru ten, cât și pentru păr”, a mărturisit Maria Constantin.

simeon stalpnicul png
Maria Constantin face sacrificii de dragul frumuseţiiFoto: arhivă personală

Cântăreaţa a optat pentru o rejuvenare a dermului cu ajutorul mezoterapiei, metodă care o ajută să estompeze ridurile fine şi să-i hidrateze tenul, prin stimularea producției de elastină și colagen. Pentru că şi-a dorit să-şi lase părul să crească, esteticianul i-am recomandat mezoterapia și pentru scalp. Acest lucru presupune injectarea unui cocktail de vitamine care stimulează regenerarea și creșterea părului. Pentru a avea un rezultat rapid, solista va face în următoarele săptămâni câteva ședințe.

Mezoterapia este o metodă folosită în medicina estetică, prin care medicii folosesc antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic, pe care le introduc în derm. Procedura are ca efect o hidratare intensă, stimularea sintezei de colagen și redarea fermității pielii.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Papa Francisc şi Vladimir Putin
Sumudica2 jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png