Marian Dârţă, filmat în timp ce face citostatice: "Mai am o lună de trăit dacă nu mă operez"

image
Marian Dârţă are partea dreaptă a capului cuprinsă de tumori canceroase

Marian Dârţă, "stilistul vedetelor", a ajuns la capătul puterilor din cauza bolii de care suferă.

Doar o lună mai are de trăit Marian Dârţă, dacă nu se operază. Singura intervenţie chirurgicală care îi poate salva viaţa este una foarte costisitoare - 30.000 de euro - şi nu se poate realiza decât la o clinică din străinătate. Din păcate, contul pe care l-a deschis şi în care se pot depune bani a rămas gol, în pofida rugăminţilor stilistului.

De pe patul de spital, unde reporterii de la Antena Stars l-au filmat în timp ce face citostatice, Marian Dârţă a făcut încă o dată apel la oricine poate să doneze cât de puţin.

"În România am fost la 6 medici şi nimeni nu se mai bagă. După ce că îşi declară pe faţă incompetenţa, nici nu mi s-a spus unde să mă duc. Am căutat singur să aflu unde se poate face operaţia. Ultima mea dorinţă e legată de o operaţie în străinătate. Aş vrea să cred totusi că mai e o speranţă... cu fonduri de care nici nu dispun", a declarat el în emisiunea "Necenzurat".

"Am nevoie de 40.000 plus tratamentele de după. Este un cancer foarte agresiv. Fac o rugăminte la oamenii bogaţi, să pot să mă operez. Nu s-a strâns aproape niciun ban în cont. Nu există om să nu aibă păcate. Poate am greşit cu gândul, cu o vorbă rea. Dar fapte foarte grele nu am făcut niciodată. Am ajutat foarte mult când îmi permiteam", a mai spus stilistul de pe patul de spital.

image
Stilistul vedetelor, cuprins de neputinţă din cauza bolii
image
Marian Dârţă a fost filmat pe patul de spital, când făcea citostatice

"Am probleme şi cu vederea, şi cu pielea, şi cancer... toate s-au abătut asupra mea. Mai am o şansă şi trag de ea. Există o singură şansă să nu mor. Îl rog pe domnul Becali dacă poate să mă ajute. Aş prefera să fac eu puşcărie în locul lui... De două zile stau pe calmante şi nu dorm. În această lună am să mă rog la Dumnezeu şi la toţi sfinţii. De două zile dorm cu tabloul lui Arsenie Boca în braţe, familia mea a fost la mormântul lui. Îmi pare rău că am lucrat în showbiz, mai bine eram sculer matriţer. Acest showbiz mi-a distrus sănătatea", a încheiat Marian Dârţă.

image
Marian Dârţă a fost filmat pe patul de spital, când făcea citostaticeCaptură Antena Stars
maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
horoscop
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
neuroni creier shutetrstock
femeie pistol arma de foc revolver foto shutterstock
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg