Marina Dina revine la Antena 2?


    Marina Dina
Marina Dina

A demisionat joia trecută dar, din toamnă, Marina Dina ar putea redeveni blonda lui Mihai Morar. Până atunci, frumoasa asistentă are tot timpul din lume pentru a-şi rezolva problemele cu glanda tiroidă, la o clinică din străinătate.

Zi de zi, timp de doi ani, Marina Dina a făcut parte din echipa emisiunii „Răi da buni"(Antena 2), unde a fost asistenta lui Mihai Morar.

Joia trecută însă, blonda şi-a dat demisia, motivând că problemele grave de sănătate nu îi mai permit să lucreze.

Despărţirea a fost grea, Marina plângând în hohote, în direct, mai bine de 10 minute.

"După ce am să fiu sănătoasă, vreau să mă întorc în televiziune. Cine ştie, poate mă primeşti înapoi", i-a spus ea, printre sughiţuri de plâns, lui Mihai Morar.

Fie că a fost vorba despre o strategie de marketing, ori de o despărţire profesională reală, surse din Antena 2 ne-au mărturisit că frumoasa blondină va reveni în platoul emisiunii.

Astfel, se pare că Marina îşi va relua funcţia de asistentă a lui Mihai Morar din toamnă, urmând ca până atunci să îşi rezolve problemele de sănătate.

Săptămâna aceasta, Dina va pleca în străinătate, acolo unde va fi supusă unei intervenţii chirurgicale complexe, prin care i se vor elimina câţiva noduli aflaţi pe glanda tiroidă.

În ceea ce o priveşte pe cealaltă asistentă a lui Morar, Adelina Pestriţu, ex-Vârciu, şefii postului nu au luat încă o decizie.

Ea a semnat un contract cu Antena 2 doar până la finalul acestui sezon, cu posibilitate de prelungire pentru cel care urmează să înceapă în luna octombrie.

Mai mult, după plecarea Marinei, fanii acesteia au lansat o petiţie on-line pentru revenirea acesteia.

Pe aceeaşi temă:

Marina Dina plânge de dorul lui Mihai MorarFanii au lansat petiţia: "O vrem pe Marina înapoi" - VIDEO

Morar îşi vrea asistenta înapoi

Marina: «M-am înecat cu sânge în somn»

Marina Dina şi-a dat demisia de la Antena 2

Marina, ce decolteu ţi-ai tras!

A avut câteva zile cumplite după ce joi a demisionat din rolul de la asistentă a emisiunii „Răi da' buni", dar acum zâmbeşte din nou.

Dina a pozat şi cu perucă neagră

simeon stalpnicul png

Marina Dina se consolează răsfoind albumul ei cu poze sexy şi, de parcă ar vrea să-i arate lui Mihai Morar ce-a avut şi ce-a pierdut, şi-a postat fotografii incendiare pe Facebook.

Este pentru prima dată când frumoasa blondă pozează cu noile silicone la vedere, până acum fiind nevoită să poarte bustiera specială.

cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
Horoscop dragoste webp
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
FotoJet (2) jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png