Marina Voica e fotomodel la 82 de ani, bebelușa Andrei a fost la doar 10 luni!

Ultima actualizare:
Așa arăta Marina  la 40 de ani
Așa arăta Marina la 40 de ani

Celebra solistă Marina Voica cântăreşte şi acum tot 46 de kilograme, mai puţin chiar decât un fotomodel de top. Prin urmare, ea a prins recent un contract cu o firmă de rochii, fiind desemnată, cu acest prilej, cel mai vârstnic fotomodel din România. La polul opus se află prinţesa Andrei, care zâmbea de pe panourile publicitare încă de la zece luni.

Interpreta hit-ului ”Şi afară plouă, plouă” are o energie de invidiat chiar şi acum, la 82 de ani, şi se poate lăuda cu o talie de viespe. Ea a recunoscut că, pentru a-şi păstra tonusul, face aproape zilnic câte 100 de genuflexiuni, obicei păstrat din  anii tinereţii, când era gimnastă de podium.

Recent, Marina Voica a bătut balma cu şefii unui magazin virtual de rochii, pozele ei aducându-i zeci de like-uri din partea fanilor. Cântăreaţa ne-a vorbit despre această colaborare: “Am pozat pentru un site de haine, nu am acceptat bani, am primit trei rochii de lux pe care le port deja cu mândrie la evenimente”, a declarat Marina Voica pentru Click!

Solista face 100 de genuflexiuni zilnic

Aceasta ne-a mai dezvăluit şi secretul tinereţii fără bătrâneţe: “Mănânc foarte puţin. Am renunţat la pâine şi rareori consum câte o felie pe zi. Cu dulciurile, la fel. Norocul meu că nu îmi plac. Mai bine îmi dai ceva acru, cum ar fi castraveţi muraţi. Nu am fost niciodată plinuţă”. Cântăreaţa s-a mutat în urmă cu zece ani în Breaza, într-o căsuţă cochetă, dar, în ciuda vârstei, Marina nu s-a retras din muzică. Dimpotrivă, are agenda plină de concerte, susţinând recitaluri şi în discoteci. Iar pe 1 octombrie a lansat cartea despre viaţa ei, ”Marina Voica, drum spre legendă”, scrisă de celebrul prezentator Octavian Ursulescu.

2015 - Andra şi  fetiţa ei, Eva,  în reclama  la  pamperşi
2015 - Andra şi fetiţa ei, Eva, în reclama la pamperşi

Dar, dacă ea e cel mai vârstnic manechin, la polul opus se  află Eva Maria, care, în 2015, la numai zece luni, făcea reclamă, împreună cu vestita ei mamă, Andra, la o firmă de scutece, aceştia fiind şi primii bani ai micuţei, din publicitate. Celebra cântăreaţă a apărut şi alături de fiul ei, David, la o reclamă la vopsea de păr. Apropiaţii artistei susţin că  aceste contracte i-ar fi adus în jur de 50.000 de euro. 

A fost frumoasa «Epocii de Aur»


    Așa arăta Marina  la 40 de ani
Așa arăta Marina la 40 de ani

Marina Voica sau Marina Alexandrovna Nicolskaia s-a născut în Ivanovo, Rusia, dar a cunoscut celebritatea în România. A fos răsfățata compozitorilor, ea câștigând zeci de concursuri, inclusiv la Festivalul ”Mamaia”, unde a fost premiată în 1973 pentru melodia ”Încrederea”, compusă de Ion Cristinoiu, şi cu piesa ”La malul mării”, a lui Temistocle Popa, doi ani mai târziu. Superba solistă a susţinut recitaluri şi a efectuat turnee în Germania, Italia, Franţa, SUA, Belgia, Polonia, Israel, Canada, Spania, Cehoslovacia, Cuba, Rusia, Republica Moldova, Turcia și Bulgaria. În 1980 s-a stabilit în Germania, împreună cu soţul ei de atunci, medicul Viorel Teodorescu. După decesul bărbatului iubit, ea a revenit în România. 

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net