Marinela Chelaru a slăbit 11 kilograme din cauza bolii. ”Nu puteam să mă ridic din pat”

Ultima actualizare:

    Marinela Chelaru vorbește despre problemele de sănătate și cum acestea u făcut-o să slăbească 11 kilogramefoto: Facebook
Marinela Chelaru vorbește despre problemele de sănătate și cum acestea u făcut-o să slăbească 11 kilogramefoto: Facebook

Marinela Chelaru (57 de ani) a trecut peste multe obstacole de-a lungul vieții, iar ele nu par să se fi terminat. Actrița se confruntă cu grave probleme de sănătate și, drept consecință, Marinela a scăzut considerabil în greutate.

Marinela Chelaru a vorbit despre starea sa de sănătate și a mărturisit pentru cei de la emisiunea ”Răi da buni” de la Antena Stars că în ultima perioadă a slăbit 11 kilograme și acum încearcă să se obișnuiască noului stil de viață.

„Am fost la spital. Nu mai puteam să mă ridic din pat atunci şi m-au operat. Am mai stat o zi, am făcut cunoştinţă cu spitalul. Când am intrat în operaţie, doamna doctor m-a luat undeva unde era un om cu branulă cu sânge şi m-a pus să stau alături. Nu am vrut. Anestezie, tată, şi hai pe masă. (…) Până acum am dat jos 11 kilograme. Eu zic că e bine. Voiam mai mult şi mai repede. Am avut două perioade de stagnare. Acum e o luptă a organismului ca să se obişnuiască cu ce îi dau şi de fapt ce nu îi dau. Am avut perioade în care m-am simţit rău: tensiune mare, glicemie mare. Azi noapte mi-a fost rău de la tensiunea, am avut-o un pic mai mare. Cred că de la presiunea atmosferică şi am şi visat urît. Am visat-o pe mama”, a declarat Marinela Chelaru, la Antena Stars.

Marinela Chelaru este una dintre cele mai talentate actrițe de comedie de la noi din țară. Aceasta a cunoscut celebritatea alături de grupul umoristic ”Vouă”, însă aparițiile sale alături de colegii de trupă sunt din ce în ce mai rare. Actrița a început să ia în greutate și să aibă probleme de sănătate din cauza surplusului de grăsime după ce și-a pierdut părinții la interval de 40 de zile.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net