Marinela Chelaru a slăbit 11 kilograme din cauza bolii. ”Nu puteam să mă ridic din pat”

simeon stalpnicul png
Marinela Chelaru vorbește despre problemele de sănătate și cum acestea u făcut-o să slăbească 11 kilogramefoto: Facebook

Marinela Chelaru (57 de ani) a trecut peste multe obstacole de-a lungul vieții, iar ele nu par să se fi terminat. Actrița se confruntă cu grave probleme de sănătate și, drept consecință, Marinela a scăzut considerabil în greutate.

Marinela Chelaru a vorbit despre starea sa de sănătate și a mărturisit pentru cei de la emisiunea ”Răi da buni” de la Antena Stars că în ultima perioadă a slăbit 11 kilograme și acum încearcă să se obișnuiască noului stil de viață.

„Am fost la spital. Nu mai puteam să mă ridic din pat atunci şi m-au operat. Am mai stat o zi, am făcut cunoştinţă cu spitalul. Când am intrat în operaţie, doamna doctor m-a luat undeva unde era un om cu branulă cu sânge şi m-a pus să stau alături. Nu am vrut. Anestezie, tată, şi hai pe masă. (…) Până acum am dat jos 11 kilograme. Eu zic că e bine. Voiam mai mult şi mai repede. Am avut două perioade de stagnare. Acum e o luptă a organismului ca să se obişnuiască cu ce îi dau şi de fapt ce nu îi dau. Am avut perioade în care m-am simţit rău: tensiune mare, glicemie mare. Azi noapte mi-a fost rău de la tensiunea, am avut-o un pic mai mare. Cred că de la presiunea atmosferică şi am şi visat urît. Am visat-o pe mama”, a declarat Marinela Chelaru, la Antena Stars.

Marinela Chelaru este una dintre cele mai talentate actrițe de comedie de la noi din țară. Aceasta a cunoscut celebritatea alături de grupul umoristic ”Vouă”, însă aparițiile sale alături de colegii de trupă sunt din ce în ce mai rare. Actrița a început să ia în greutate și să aibă probleme de sănătate din cauza surplusului de grăsime după ce și-a pierdut părinții la interval de 40 de zile.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
visarion alexa
blog larics
tanar deces alba jpg
image
image
image
image
cub reghecamf bătaie png
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg