Mario Fresh îi simte lipsa iubitei sale: «Deja am început cu stângul»


    Mario Fresh și Alexia Eram au o relație la distanță, însă le este greuFoto Instagram
Mario Fresh și Alexia Eram au o relație la distanță, însă le este greuFoto Instagram

Mario Fresh îi simte lipsa iubitei sale care s-a mutat în Anglia la facultate. Artistul resimte puternic faptul că iubita lui, cu care s-a obișnuit să se vadă foarte des, acum locuiește în altă țară.

Mario Fresh a mărturisit că încearcă să se acomodeze cu schimbarea, însă nu le este ușor să mențină relația la o distanță atât de mare. 

"Ne acomodăm încet, încet. Este cam ciudat. Vorbim foarte mult pe Facetime. Trece, trebuie să treacă. O să vină şi ea, odată la câteva săptămâni probabil o lună. O să încercăm să ne vedem o dată la două săptămâni. Nu am cum să merg acum. Deja am început cu stângul", a declarat Mario Fresh. 

Atât el, cât și fiica Andreei Esca vor face naveta Anglia-România pentru a se vedea. În urmă cu mai puțin timp, cei doi au explicat cum vor face ca relația lor să nu eșueze din cauza dinstanței. 

„Planul este două și două, adică două săptămâni eu, două săptămâni ea. O să reușim, vedem. La două săptămâni să merg eu câteva zile acolo, după care, la două săptămâni vine ea. Oricum, ea are cinci luni de vacanță pe an. Facem doi ani de relație în foarte scurt timp, vreo două săptămâni. Cel mai mult despărțiți am stat două săptămâni. Credem în relațiile la distanță. Nici nu-mi fac probleme”, a mai spus Mario Fresh. „Cred că e normal să-ţi fie frică. Merg într-o ţara nouă, nu cunosc pe nimeni acolo, dar sper să fie ok şi că o să mă obişnuiesc. Merg la o facultate de arte şi voi face marketing şi publicitate în modă”, declara Alexia Eram în urmă cu ceva timp.

zodii care sunt vampiri energetici jpg
FotoJet (4) jpg
cub mama theo rose carmen harra png
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
ruxi jpg
paul danci jpg
Soldați ucraineni în Crimeea în 2014 FOTO Shutterstock
image
image
image
image
cub mama theo rose carmen harra png
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
ruxi jpg
FotoJet (4) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Kim Kardashian, Kanye West, reguli de urmat 1  Sursa   Instagram jpg