Marius Crăciun, câștigătorul de la «Ferma», s-a întors la vechiul loc de muncă. Pe ce a cheltuit cei 50.000 de euro

image
Marius Crăciun a câștigat în 2019 premiul de 50.000 de euro de la „Ferma” (PRO TV) și viața lui s-a schimbat radical

Marius Crăciun este alt om la un an de când a câștigat reality-show-ul „Ferma – Un nou început” de la PRO TV. Simpaticul piteștean în vârstă de 24 de ani a câștigat premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro, iar cu banii a achitat datoriile părinților și și-a cumpărat o casă. Marius Crăciun ne-a oferit un interviu în care a povestit despre munca pe care o face cu drag și despre relațiile cu foștii concurenți din reality-show.

În mai 2019, aflam câștigătorul celui mai incitant reality-show din România, „Ferma – Un nou început”. Marius Crăciun a câștigat „Ferma”, de la PRO TV, după ce a demonstrat că este un om puternic atât mental, cât și fizic. La 24 de ani, Marius a luat prea din timp în piept problemele vieții, iar cu premiul obținut, în valoare de 50.000 de euro, simpaticul piteștean a considerat că e cel mai bine să își scape părinții de datorii și să își ia o casă, deși alți tineri de vârsta lui ar fi optat pentru o mașină cu niște cai putere.

image
Marius Crăciun se antrenează și vrea să devină antrenor certificat de fitness

Marius Crăciun vrea să devină antrenor de fitness

Faima și banii nu l-au schimbat pe Marius, a rămas băiatul modest, educat, și s-a întors la vechiul lui loc de muncă. „Lucrez unde lucram și înainte să intru în «Ferma». Sunt manager marketing la Departamentul Fitness de la Decathlon și fac reclamă pentru o campanie fitness. Mă ocup de echipă, verific stocurile, comand produsele, verific progranul de lucru al colegilor mei. Lucrez în două ture, de la 8.00 la 17.00, și de la 12.30 la 21.30. Îmi doresc să pot antrena, să fiu antrenor de fitness, însă trebuie să urmez un curs de acreditare. Este în plan acest proiect. Îmi place foarte mult sportul, am centura neagră la karate și din când în când mai trec pe la centrele unde se antrenează copiii”, a povestit Marius Crăciun pentru Click!.

image
Marius Crăciun este într-o formă fizică perfectă la 24 de ani

Marius Crăciun locuiește cu părinții în apartamentul lui

Marius Crăciun a devenit proprietarul unui apartament în Pitești, iar pe părinții lui nu i-a uitat. Maria și Iulian locuiesc cu fiul lor, cel mai mare sprijin, având în vedere că le-a luat de pe umeri povara datoriilor. „Cu banii câștigați am reușit să închid datoriile părinților și să iau un apartament în Pitești. Mama și tata locuiesc acum cu mine. De când mi-am luat căsuța, pot să spun că sunt mai liniștit. Am un confort și o liniște, e foarte bine să nu mai ai probleme. Lucrurile s-au așezat”, ne-a mai spus câștigătorul de la „Ferma”.

image
Marius Crăciun deține Centura Neagră la karate și antrenează juniorii

Marius Crăciun a rămas prieten cu foștii concurenți de la «Ferma»

Deși locuiește în provincie, Marius Crăciun ține legătura cu foștii concurenți și chiar se mai întâlnesc. „Am mai vorbit cu Otniela, cu Moroșanu și cu Diana Belbiță. Țin legătura cât pot, ne vedem în limita timpului pe care îl am. A fost un proiect frumos și chiar îmi este dor de perioada aceea”, a conchis Marius Crăciun.

image
Cătălin Măruță a premiat-o pe mama lui Marius Crăciun pentru cele mai bune sarmale

image
Marius Crăciun ține legătura cu foștii concurenți de la „Ferma” 2019

Citește și:

Emoționant. Ce va face Marius Crăciun cu marele premiu de la "Ferma"

Cine este Marius Crăciun, câștigătorul de la Ferma 2019. Iată-i povestea tristă de viață!

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
colaj coolio png
cub casă stela popescu png
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
Razboi Rusia Ucraina FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
codin maticiuc
florin ristei si naomi hedman
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg