Marius Gavrilă își anunță retragerea din showbiz. Se lasă de organizarea de evenimente muzicale: „De-acum sunt impresar doar pentru fiica mea”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

S-a ocupat de când se știe cu organizarea de evenimente artistice, așa că decizia de a se desprinde de această lume este extrem de dificilă. Dar necesară. Vă povestim despre Marius Gavrilă, unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din showbiz-ul autohton, care a și-a vândut și ultima afacere din domeniu: Diskoteka Festival. A povestit, pentru Click!, ce se întâmplă cu ediția din acest an a petrecerii cu muzică retro și ce are de gând pe viitor.

«Am vândut Diskoteka, dar festivalul continuă»

„Nu este ușor să mă retrag, pentru că am pus foarte mult suflet în tot ceea ce am făcut, dar trebuie, a venit timpul și pentru asta. Am vândut Diskoteka, dar festivalul continuă. Am luat această decizie pentru a putea fi mai mult alături de fiica mea, Karina, și a mă ocupa mai mult de ea, mai ales că și ea este pasionată de artă: face și muzică, și actorie. Așadar, pot spune că de-acum voi fi impresar doar pentru fiica mea, deși mi-am promis că nu voi merge cu ea de mână peste tot, pentru că simt că este bine să o las să colaboreze cu cât mai mulți profesioniști din domeniu.

Eu mi-am îndeplinit toate visele până acum: în perioada 2012-2014 am organizat cel mai mare turneu muzical, cu un sponsor foarte purternic, Mix Music Evo – unde am adus împreună, pe aceeași scenă, cei mai în vogă artiști ai acelor momente, iar în 2019 am început să aduc artiști internaționali cu Diskoteka Festival. Am adus-o în România de mai multe ori și pe Sandra... De mic îmi doream să o impresariez și iată că am reușit. Aș adăuga la realizările mele cele mai dragi și întâlnirea cu Marcel Avram, unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente muzicale din lume, cu o experiență de peste 50 de ani în industria divertismentului, cu care am avut ocazia să petrec mai mult timp la prima ediție a Festivalului IntenCity, în 2022, la Craiova.

Desigur, mai sunt și altele: ștrandul uriaș de mai bine de 11 hectare, Mix Music Land (în 2004-2005), la Piatra Neamț, am scris o carte – «Cheia succesului meu» (în 2013), am făcut un teatru particular, Teatrul «Horațiu Mălăele», într-o clădire în care era o centrală termică dezafectată în Feteşti, judeţul Ialomiţa (în 2022), precum și un important turneu de teatru”, a povestit Marius Gavrilă, pentru Click!

Cunoscut organizator de evenimente a dezvăluit că Diskoteka, care a oferit românilor, din 2019 încoace, cele mai mari festivaluri de muzică retro, a fost fondată în 2014, dar și-a început activitatea în 2018, iar un an mai târziu s-a prezentat prima dată în fața publicului nostalgic și iubitor de muzică – ediția de debut a avut loc pe stadionul din Timișoara, în fața a peste 68.000 de spectatori. Marius Gavrilă își asigură publicul că ediția a treia, cea de anul acesta, se va desfășura la Iași, așa cum a fost stabilit, în perioada 20-22 septembrie. Și dezvăluie cine este noul manager Diskoteka: Dan Anghel, un nume de asemenea foarte cunoscut în industria showbiz-ului autohton. „Mă bucur enorm că cel care poate prelua tot ceea ce am construit eu cu Diskoteka este Dan Anghel, un prieten vechi de peste 30 de ani. Mă știu cu el din 1993, când eu am participat la organizarea primelor spectacole, cu Gheorghe Gheorghiu și Anca Țurcașiu.

El lucra cu tatăl său, celebrul impresar Anghel Stoian. Lipeam afișe unii peste alții. Ne leagă frumoase amintiri... Îmi doresc ca publicul Diskoteka să știe că ediția din acest an se va ține fără probleme, tranzacția nu schimbă cu nimic tot ceea ce am clădit. Festivalul are loc în perioada 20-22 septembrie, în Parc Palas Mall” din Iași, declară Marius Gavrilă. Acesta a explicat și ce l-a motivat să ia această decizie: „A venit vremea să predau ștafeta organizărilor de evenimente, pentru că îmi doresc să mă pot ocupa mai îndeaproape de fiica mea. Voi continua activitatea artistică doar ca DJ Conte. La Diskoteka Festival de anul acesta voi urca pe scenă în seara de sâmbătă”.

„Diskoteka Festival” 2024 are un program de excepție, ce îi aduce pe aceeași scenă din Iași pe unii dintre cei mai îndrăgiți artiști internaționali - precum La Bouche, Tehnotronic ft. Eric Martin, No Mercy, Boney M. XP, Captain Hollywood Project,  Cappella și Ryan Paris – , dar și autohtoni – Cătălin Crișan, Gabriel Dorobanțu, Daniel Iordăchioaie, Mirabela Dauer, Silvia Dumitrescu, Sweet Kiss, Annes, L.A. și DJ Conte.

Tranzacția brandului Diskoteka este o bucurie de ambele părți. „Este primul festival de o asemenea amploare care s-a vândut în România. Am mai primit oferte de-a lungul timpului, dar cea venită de la Dan Anghel a fost cea mai bună”, a mai adăugat Marius Gavrilă, fondatorul îndrăgitului festival. Dan Anghel, noul președinte al festivalului și manager al brand-ului Diskoteka, completează: „Suntem încântați că putem duce mai departe Diskoteka, realizând ediția cu numărul 3 a acestui minunat festival, prin preluarea mărcii înregistrate «Diskoteka Festival» de la Marius Gavrilă, cel care a creat acest brand. Este o bucurie să putem fi organizatori pentru acest gen de festival, pentru că muzica anilor ’80-’90 adună un public extrem de bine educat. Diskoteka Festival este un festival în care muzica retro unește pentru trei zile toate generațiile”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Banner Marina Almășan
banner pensiuni png
larisa udila jpg
banner Anamaria Ferentz png
Banner Simona Florescu
Banner Claudia Ghitulescu
rummer willis costum baie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net