Marius Moga şi-a angajat soţia la tabăra de muzică

simeon stalpnicul png

Pe 4 iulie, Bianca şi Marius Moga au împlinit 3 ani de la căsătorie, pe care i-au sărbătorit, evident, împreună. De fapt, cei doi soţi sunt în ultima vreme nedespărţiţi, după ce frumoasa blondină şi-a dat demisia de la emisiunea „Vorbeşte lumea”, de la PRO TV, unde era reporter. Click! a aflat totul despre planurile îndrăgitului cuplu, chiar de la... sursă.

Ziua de 4 iulie a fost una specială pntru Bianca (24 de ani) şi Marius Moga (36 de ani), căci au împlinit 3 ani de când s-au căsătorit. După ce au sărbătorit acasă, soţii Moga au continuat distracţia la petrecerea organizată de casa de discuri Cat Music, acolo unde am aflat, chiar de la fosta ştiristă, noutăţile despre viaţa lor. „Acum câteva săptămâni am plecat de la PRO TV, mi-am dat demisia de la «Vorbeşte lumea». Acum am mai mult timp liber. Petrec mai mult timp cu Marius şi cu Maria Elisabeta. Marius e un perfecţionist, lucrează mult la piese, mi le arată şi mie de fiecare dată. Eu nu am voce, cânt doar pentru fiica mea”, ne-a declarat Bianca Lăpuşte. Şi, odată cu demisia de la PRO TV, cu siguranţă vă întrebaţi dacă blondina şi-a găsit alt serviciu. Evident, şi chiar unul care i se potriveşte perfect.

simeon stalpnicul png
În fiecare seară, Moga organizează tabere pentru copii

“Mă ocup de tabăra de muzică a lui Marius, DeMoga Camp, care se va organiza peste două săptămâni (15-21 iulie, la Snagov). M-am ocupat de tot ce înseamnă gestiune, management, de partea din spate a proiectului. Mă implic în măsura în care pot. Ce e al lui e şi al nostru. Ne bucurăm împreună de proiectele comune şi de rezultate. Marius investeşte foarte mult în copii, crede în noua generaţie, are şi proiectul DeMoga Kids. Despre Maria, fiica noastră, nu ştim ce drum va lua, îşi va da singură seama când va creşte, până atunci fredonează piesele lui tati. E o combinaţie între noi doi, un mix, fiind foarte pedantă, cochetă, autoritară şi sensibilă. Are puţin din fiecare, dar are şi ceva al ei. Deocamdată e foarte ea însăşi, ne surprinde, are multă personalitate. Încercăm să avem grijă singuri de ea, dar avem şi ajutorul necondiţionat al bunicilor ei, părinţii noştri. Vin şi ai mei de la Cluj, şi ai lui, de la Alba. Mai merge şi ea o săptămână la bunici, ca să mai întrerupă grădiniţa. Când mai avem evenimente la care trebuie să mergem, nu avem ce face. Am zis să nu ne mai lăm şi bonă. Ne-am propus însă să stăm cât mai mult cu ea şi să apelăm cât putem de rar la bunici”, ne declară Bianca, extrem de senină când vorbeşte despre fiica ei. “Maria are deja 2 ani şi 8 luni, face 3 ani în toamnă. Şi noi azi (4 iulie, n.r) facem 3 ani de când ne-am căsătorit. Am primit un buchet uriaş de flori”, ne-a povestit Bianca Moga. Şi tot ea ne-a mai spus că îşi mai doresc un copil, însă nu anul acesta. Poate în 2019. 

Şi alte cupluri de vedete fac bani în familie

simeon stalpnicul png
Antonia şi Alex Velea

Antonia şi Alex Velea, videoclipuri doar împreună. Cei doi îndrăgostiţi au aceeaşi profesie şi se poate spune că muzica i-a unit. Antonia (29 de ani) şi Alex Velea (34 de ani) şi-au mutat povestea de dragoste şi pe scenă, căci au des concerte împreună, dar şi în videoclipuri. Au la activ zeci de producţii în care apar în scene sexy, “Sahara”, “Hotel Lounge”, “Iubirea mea”, “Defectul tău sunt eu” fiind doar câteva dintre ele. La un concert la care merg împreună, cei doi câştigă în jur de 7.000 de euro, în funcţie de durată şi de locaţie. În martie 2015, cei doi artişti au reuşit să umple şi Sala Palatului, care are 4.000 de locuri. 

simeon stalpnicul png
Lidia Buble şi Răzvan Simion

Răzvan Simion este impresarul Lidiei Buble. Ea a devenit celebră datorită lui Adi Sînă, cu care a lansat piesa „Noi simţim la fel” (2014), iar el foarte cunoscut datorită matinalului de la Antena 1, deşi a debutat la Naţional TV. Lidia Buble (25 de ani) şi Răzvan Simion ( 37 de ani) sunt acum un cuplu sudat, iar pentru că amândoi lucrează în showbiz, s-au gândit să-şi unească forţele. Răzvan Simion a devenit impresarul Lidiei, iar pentru că a vrut să se ocupe de ea aşa cum trebuie, el a renunţat la rolul de prezentator la “X-Factor”, a înfiinţat o casă de producţie şi acum treburile merg strună. Mai mult, în aprilie, Lidia a lansat piesa “Sub apă”, iar în videoclip apare chiar iubitul ei. Când merg împreună la evenimente, unde ea cântă şi el prezintă, Lidia şi Răzvan câştigă 6.000 de euro în două ore.

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg