Mărturiile Adelinei Chivu, soția lui Cristi Chivu, direct din infernul coronavirusului italian

image
Adelina Chivu, despre situația de criză din ItaliaFoto Instagram

Adelina Chivu trăiește în Milano alături de soțul ei și de fetele lor, iar situația de acolo este tragică. Adelina Chivu a fost intervievată de Simona Gherghe despre ce se întâmplă în Italia și despre cum gestionează autoritățile haosul produs din cauza coronavirusului. Soția lui Cristi Chivu a oferit detalii cu privire la ce se întâmplă în momentul de față în Italia, fiind țara cea mai afectată de Covid-19 din Europa.

Adelina Chivu și Simona Gherghe au purtat un dialog cu privire la epidemia coronavirus și despre cum gestionează Italia situația de criză. Ea locuiește în Milano alături de Cristi Chivu, soțul ei, dar și cu fetițele lor, care au făcut cursurile de la școală în mediul online. Deși Adelina nu este speriată de ce se întâmplă, deoarece nu se teme pentru viața ei și a familiei sale, a tras câteva semnale de alarmă.

„Interviu cu Adelina Chivu, aflata in carantina, la Milano. Adelina și Cristi Chivu locuiesc în Milano, unde, în plină carantină, e cea mai gravă situație. Adelina mi-a povestit cum trăiesc ei zilele acestea, care e atmosfera pe străzile milaneze, ce îi sperie, dar și cu ce își umplu zilele de stat în casă. Fetele lor fac cursuri online, de mai bine de o săptămână nu mai ies din casă și au fost nevoiți aproape să învețe o nouă viață. E o situație excepțională, cu care s-ar putea confrunta și România. Deocamdată, la noi e bine. Dar aș vrea să știm la ce să ne așteptăm. Trăim vremuri speciale”, a scris Simona Gherghe în secțiunea de descriere a interviului publicat pe rețelele de socializare.

Ce spune Adelina Chivu despre situația de criză din Italia

„Unii care au peste 60 de ani sunt puși cu semnul de întrebare la aparatul de respirat, deci medicii hotărăsc cine trăiește și cine moare. Noi nu mai ieșim din casă decât la farmacie sau la supermarket. În rest, nu ieșim deloc. Totul e închis, restaurante, tot. Comenzi online e cam greu să faci. Nu avem cunoștințe care s-au îmbolnăvit, avem doar care au intrat în contact cu oameni infectați și stau în carantină acasă. Sunt mai puține mașini pe stradă, în schimb, mai multe ambulanțe, carabinieri. Am înțeles că te opresc, și dacă ai angajați sau menajere trebuie să le dai în scris că sunt trimiși de tine”, i-a povestit Adelina Chivu Simonei Gherghe.

Adelina Chivu i-a dăruit două fetiţe superbe fostului fotbalist. Cei doi soţi locuiesc de ani buni la Milano, dar au stat o bună perioadă şi în ţară. Prietenii îi văd rar, iar la evenimente mondene abia calcă. Adelina Chivu (37 de ani) a dat televiziunea pe viaţa de familie şi îi merge din plin. E fericită în postura de mamă şi soţie de fotbalist, aşa că nu îi e dor să se întoarcă pe sticlă. Discretă cu viaţa personală, şatena nu a discutat niciodată prea mult despre lucruri delicate.

Citește și:

1,2 milioane de români din Italia trăiesc coșmarul coronavirusului: «Ne-a lovit cumplit acest dezastru»

Mărturia unui bucureştean diagnosticat cu coronavirus: «Rezultatul l-am aflat din presă»

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
1 Uttam Parmar jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
anda adam jpg
daniela crudu raliu arges jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg