Mărturisirea dureroasă a Andreei Bălan: "Preţul plătit a fost prea mare"

image
Andreea Bălan adoră provocărileFOTO: arhiva personală

Andreea Bălan are, începând cu 1 decembrie, blog pe site-ul zutv.ro, iar prima ei mărturisire scrisă aici este una emoționantă.

După mulți ani de muncă, pasiune, ambiție și dăruire în meseria pe care și-a ales-o, Andreea Bălan se întreabă cu o sinceritate dezarmantă dacă prețul succesului său este cel corect. Nu are însă răspunsul, deoarece, de multe ori, atunci când se uită în oglindă, e mulţumită de ceea ce vede.

“Cum cuantific eu oare, o copilărie sacrificată, o adolescență tumultoasă, lipsa prietenilor, lipsa iubirilor, lipsa trăirilor normale și a lucrurilor mărunte care alcătuiesc viața unui om? Și mai ales cum trec peste superficialitatea oamenilor care judecă suprafața și nu acceptă că sunt om înainte de a fi păpușa care zâmbește mereu?”, scrie Andreea.

Care este concluzia la care ajunge aceasta, aflați dacă accesați adresa http://zutv.ro/star-blog/pretul-succesului-id6714.html.

Blogul Andreei Bălan de pe zutv.ro va rămâne de acum încolo locul de confesiune al interpretei, acel loc în care va povesti lucruri neștiute sau nespuse despre ea. Pe Andreea Bălan telespectatorii Antenei 1 o pot vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30, și în calitate de jurat la “Te cunosc de undeva!”.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Adelina Pestriţu
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
FotoJet jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Tora Vasilescu
image png
Bucuresti furtuna ploaie romania FOTO Shutterstock
stoichita mihai rps2071 jpeg
image
image
image
image
florin piersic actor roman jpg
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif