Matilda Pascal Cojocărița face baie în butoi afară, la zero grade

Ultima actualizare:
Anamaria, în costum de baie la -11˚C
Anamaria, în costum de baie la -11˚C

Tot mai multe vedete aleg ca, pe perioada iernii, să-şi petreacă vacanţele în locuri cu plajă şi mult soare, însă iată că două soliste curajoase şi-au postat pe conturile sociale fotografii de la munte.

Nu mai e un secret că interpreta de muzică populară Matilda Pascal Cojocăriţa (60 de ani) adoră să se bălăcească în butoiul cu apă fierbinte, sub cerul liber, la o cabană din Colibiţa, din Judeţul Bistriţa Năsăud, situată la o altitudine de 833 m, deşi ieri au fost 0˚C. O cazare acolo costă în jur de 100 de lei pe zi.

”Este o nebunie, un adevărat răsfăţ. Apa era chiar fierbinte, iar afară era frig. Ne-am relaxat şi ne-am simţit tare bine”, ne-a spus Matilda. Dar şi Anamaria Ferentz  (43 de ani) s-a pozat bălăcindu-se într-o piscină, tot sub cerul liber, la -11˚C, dar nu în ţară, ci tocmai în staţiunea montană June Lake, din California, situată la o altitudine de 2.333 m, şi unde preţul pentru o cazare e de 250 $ pe zi.

Anamaria Ferentz, fosta soţie a omului de afaceri Marcel Toader, s-a stabilit în America în urmă cu zece ani. Ea câştigă bani frumoşi din cântări. De Revelion a susţinut un show alături de Ionuţ Dolănescu şi de Nicolae Botgros într-un local din New York.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net