Mesajul emoționant al lui Viorel Lis, pentru soția dispărută: "Vino acasă pentru...”

Ultima actualizare:

    Viorel Lis a declarat că își iubește soția și o cheamă acasă
Viorel Lis a declarat că își iubește soția și o cheamă acasă

După ce Oana Lis a dispărut de acasă și a anunțat pe Facebook că a renunțat la sarcină, la recomandarea medicului, fostul primar al Bucureștiului a devenit foarte îngrijorat și a făcut un apel către ea în direct, la televizor.

Sarcina controversată a Oanei Lis s-a încheiat luni, după ce vedeta a hotărât să facă avort, din cauza unor probleme de sănătate. Viorel Lis nu a știut nimic despre planul ei, ba mai mult, a declarat că nu are nicio informație despre locul în care s-au putea afla în prezent.

“Am tot sunat, am căutat, am fost din nou prin oraș să văd dacă-i găsesc mașina. Am fost aseară prin Bucureștii Noi, să o caut pe la o prietenă, dar nu era acolo”, a declarat îngrijorat fostul politician, la Acces Direct.

După ce a aflat că o reporteră a reușit să ia legătura cu soția sa, care nu vrea să audă de el, Viorel Lis a făcut un apel emoționant: “Te-a sunat ea? Sau ai sunat-o tu? Când? Înainte de emisune? Nu am știu, habar n-aveam. De ce nu m-a sunat pe mine? Pentru mine e o veste bună. Dacă ea se uită la televizor, vreau să-i trasmit un mesaj. «Vino acasă, pentru că eu țin foarte mult la tine! Dacă vrei copil poți să înfiezi, sunt foarte mulți copii care au nevoie de părinți»”.

Lis, acuzat că i-a cerut Oanei să facă avort

Vali, presupusul amant al Oanei, a intervenit și el în emisiune și l-a făcut pe Viorel Lis direct responsabil de avortul ei. “Oana mi-a spus că Viorel Lis i-a dat termen de 3 luni să termine cu sarcina. Nu suporta s-o vadă în casă cu un copil străin, care nu era al lui”, a afirmat el.

“Minți, ea nu vrea să mai vorbească cu tine. Hai, măi, lasă-mă! Du-te la celelalte amante, las-o în pace pe Oana. Eu n-o las pe Oana, că e nevasta mea. Tu ești de umplutură.  Eu o accept oricum pe Oana pentru că am iubit-o și o iubesc. Eu i-am spus de la început că nu vreau copil pentru că nu pot să-l țin, să-l cresc. Dar ea poate să-și crească un copil”, a replicat fostul primar.

“E urât din partea celor care o acuză că și-a înscenat sarcina. O doare, tocmai de asta a și intrat în depresie. Înainte de a pleca, avea o programare la psiholog”, a mai spus Viorel Lis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net