Mesajul Valentinei Pelinel de ziua lui Cristian Borcea. Gravidă cu gemeni, a pozat în rochie mulată

image
Valentina Pelinel şi Cristian Borcea sunt părinţii lui Milan şi vor mai avea încă două fetiţe Foto: arhivă personală

O fotografie cât o mie de cuvinte! Valentina Pelinel a pozat însărcinată, într-o rochie mulată şi a publicat un mesaj emoţionant pentru Cristian Borcea. Ziua nu este aleasă întâmplător, joi, 17 ianuarie, fiind aniversarea lui Cristian Borcea, prima în libertate. Fostul acţionar de la Dinamo a fost eliberat condiţionat vara trecută, iar de atunci s-a refugiat în braţele femeii iubite, care i-a devenit şi soţie.

Valentina Pelinel şi Cristian Borcea au demonstrat că nimeni şi nimic nu le poate sta în cale, iar joi, 17 ianuarie, de ziua fostului acţionat de la Dinamo, soţia lui a ţinut să amintească celor care nu le dădeau nicio şansă împreună cât de mult au luptat să formete un cuplu şi să-şi întemeieze o familie. Într-o rochie sclipitoare, mulată pe burtica de gravidă, Valentina Pelinel a pozat alături de Cristian Borcea şi de fiul lor Milan. Cuplul îşi va mări familia în această primăvară când Valentina urmează să aducă pe lume două fetiţe. Cu această ocazie, fostul fotomodel a scris din suflet un mesaj, care sigur nu l-a lăsat indiferent pe sărbătoritul familiei. Cristian Borcea a împlinit 49 de ani.   

image
Valentina Pelinel i-a transmis un mesaj extrem de emoţionant lui Cristian Borcea

"Unul lângă altul, faţă în faţă, mereu împreună, chiar şi în momentele când totul părea pierdut. Uneori, viaţa bate filmul şi iubirea învinge. Iubitul meu, soţul meu, tatăl copiilor mei, partenerul şi prietenul meu, toţi în acelaşi om, pe care l-am ales şi pe care înainte de a-l iubi, îl respect şi admir. La mulţi ani, iubirea mea!", a notat Valentina Pelinel în dreptul imaginii de familie.  

Cine spunea că Valentina Pelinel nu se potrivește cu Cristi Borcea se înșela amarnic! Chiar dacă la început nu a vorbit răspicat despre relația ei cu fostul boss dinamovist, destinul lor era deja pecetluit. Click! a găsit un lung șir de coincidențe incredibile, în care cifra infinitului, 8, este prezentă la tot pasul.

Iată potrivirile uimitoare între Valentina Pelinel şi Cristian Borcea

-Milan Cristian, băiețelul ei și al lui Cristi Borcea, a venit pe lume miercuri, 8 iunie

-S-a născut la ora 15.56. Adunate, aceste cifre dau 8-Valentina Pelinel s-a născut la 8 luni, pe 8.12.1980-Cifra destinului lui Cristi Borcea este 8 (se obține adunând toate cifrele care compun data de naștere. În cazul lui Borcea, 17.01.1970, 1+7+0+1+1+9+7+0=26=8)-Valentina are 1,8 metri-Numele Cristian are 8 litere. Cristian îl cheamă pe copil, pe Borcea, dar și pe fostul ei soț, Cristian Boureanu-Vârsta la care Valentina a devenit mămică este 35. Cifrele adunate dau numărul 8-Are două numere de telefon. La primul, dacă adunăm cifrele, obținem 8. Al doilea număr de telefon conține de mai mult de 5 ori cifra 8

Citeşte şi:

Ce bolid a primit Valentina Pelinel cadou de la soţul Cristi Borcea!

Ce injecții pentru frumusețe își fac Iulia Vântur, Valentina Pelinel și Anamaria Prodan

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Tora Vasilescu
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
FotoJet jpg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Scurgerile de gaze din gazoductele Nord Stream. Foto: Twitter
Proiect terminal Aeroport Timişoara
image
image
image
image
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif