«Mi-am umplut cămara cu provizii pentru iarnă»

Ultima actualizare:

    Dan Helciug este as  în bucătărie, el gătind  pentru întreaga familie
Dan Helciug este as în bucătărie, el gătind pentru întreaga familie

Dan Helciug, care s-a pricopsit cu porecla ”Greieraşul”, în timpul participării la ”Ferma Vedetelor” (PRO TV), le dă clasă multor vedete de sex feminin, în bucătărie. În loc să stea cu burta la soare, în scurta vacanţă, iată că el a ales să plece la ţară, la cules de roşii. Recolta bogată i-a permis să-şi umple cămara cu bunătăţi.

Celebrul solist Dan Helciug (42 de ani) şi-a vizitat zilele trecute socrii, care au o adevărată gospodărie în judeţul Olt, pentru a le da o mână de ajutor la culesul roşiilor.A muncit pe rupte, dar acum are cu ce se lăuda: 50 de borcane cu bulion şi 40 de sticle cu suc de roşii: „Dan mănâncă la orice bulion, aşa că l-am pus la muncă”, ne-a povestit soţia lui, Elena.

Acesta ne-a dezvăluit reteţa magică. „Am cules roşiile din grădina de la ţară, nestimulate, foarte sănătoase,  le-am spălat şi le-am dat prin maşina specială, pentru a separa seminţele de pulpă. Apoi le-am fiert până am obţinut un sos îngroşat, ca bulionul.  La sfârşit, am adăugat sare după gust şi zahăr brun. Pentru sucul de roşii se face aproape la fel, însă compoziţia nu trebuie să fie foarte groasă. După ce le pui în sticle şi în borcane, le sterilizezi. Trebuie să ai răbdare şi multe cafele. Am muncit cot la cot cu soţia. Şi mai facem, asta este doar prima tură de bulion şi de suc de roşii”, ne-a povestit solistul trupei “Spitalul de Urgenţă”, care intenţionează să-şi facă fermă bio, pentru o alimentaţie sănătoasă.


    Zilele trecute,  cântăreţul a făcut  bulion cu mâna lui
Zilele trecute, cântăreţul a făcut bulion cu mâna lui

Tavi Colen are curtea plină de legume

Solistul merge rar la cumpărături, căci are în curte cam tot ce îi pofteşte inima. Are câteva găini, aşa că omleta de dimineaţă este asigurată, dar şi rânduri întregi de roşii, pe care de altfel le-a şi prezentat prietenilor de pe Facebook.

simeon stalpnicul png

Tavi  Colen (49 de ani) locuieşte în Bucureşti, iar în timpul liber stă doar în grădină. Se mândreşte cu imensa cămară, în care stau aliniate, cuminţi, borcănele întregi cu dulceţuri, zacuscă şi bulion.


    Tavi Colen este pasionat  de grădinărit, având  zeci de rânduri de roşii
Tavi Colen este pasionat de grădinărit, având zeci de rânduri de roşii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net