Mihaela Rădulescu e copilot cu acte-n regulă! Aşa l-a cucerit definitiv pe Felix

Ultima actualizare:

    Răduleasca şi Felix au multe pasiuni comunefoto: Arhiva Personală
Răduleasca şi Felix au multe pasiuni comunefoto: Arhiva Personală

Nu refuză provocările, mai ales când e vorba de sporturi extreme. Mihaela Rădulescu nu a stat degeaba în dreapta lui Felix Baumgartner. Vedeta a învăţat tot de la cel care îi este iubit şi a făcut o mărturisire care demonstrează că este topită după sportivul austriac.

Anul trecut, Mihaela Rădulescu a fost pentru prima dată copilotul iubitului ei, Felix Baumgartner, într-o competiţie ce s-a desfăşurat în Polonia şi se pare că nu a fost nimic întâmplător. Vedeta a anunţat că a stat pe scaunul din dreapta şoferului, dar avea tot dreptul din lume să facă acest lucru.  


    Mihaela Rădulescu este copilot de un anfoto: arhiva personală
Mihaela Rădulescu este copilot de un anfoto: arhiva personală

"Mi-am luat licenţă de copilot internaţional acum un an şi chiar m-am luat în serios, mai ales că am şi un pilot fain. Doar ca să ştiţi la ce vă mai pot fi de folos - carnet de condus maşini şi motociclete, carnet de condus ambarcaţiuni uşoare, vreo 10 ore de pilotat Cesna, brevet de scafandru, 30 de salturi cu paraşuta, încă la şcoală de pilotat elicopterul şi...ce voiam, de fapt, să va transmit, e că tot ce mi-am dorit să fac sau să încerc, am cam făcut. Cu bucurie şi nesăţ. Şi m-a durut... la başca de oricine comenta de pe margine... orice. Am trecut de la schiuri la snowboard la 40 de ani. M-am dat prima dată cu motorul de enduro la 38 de ani. Şi povestea e lungă..., trăsnăile pe care le fac sunt o mulţime, dar nu vreau decât să vă motivez într-o singură direcţie - nu uitaţi de voi şi de ce va bucură cu adevărat. Trăim doar o dată, după cele mai pertinente studii. Şi «ce zice lumea» ar trebui să fie ultimul criteriu după care să vă trăiţi viaţa", a scris vedeta tv pe pagina ei de Facebook.

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu