Mihaela Rădulescu e disperată: „Am stări de căc*t, facturi care mă chinuiesc...”


    Mihaela Rădulescu pozează sexyFoto: Facebook
Mihaela Rădulescu pozează sexyFoto: Facebook

Răduleasca a cedat! Jurata de la „Românii au talent” a reacționat la comentariile celor care sunt derajați că tot ce comunică pe rețele de socializare este pozitiv. Bruneta recunoaște că nu totul este roz în viața ei.

Mihaela Rădulescu (47 de ani) e sătulă până peste cap de răutăcioșii care se iau de ia pe motiv că publică numai imagini sexy și mesaje pozitive, pe rețeaua de socializare Facebook. Vedeta a ținut să le dea peste nas prietenilor ei virtuali, explicându-le de ce nu poate să fie mai deschisă și în privința lucrurilor negative prin care trece.

„Ca să-mi mai linistesc detractorii, anunț că am și eu zile proaste, stări de căc..t, tulburări de metabolism, facturi care mă chinuiesc, întrebări la care nu știu răspunsul. Doar că nu vin cu ele la raportul zilnic, căci nu văd rostul, mai ales pe Facebook. Imaginați-vă cum ar arăta treaba aici dacă fiecare ar spune doar ce face cu adevărat, ce simte cu adevărat, ce i se întâmplă pe acasă, cu ce a mai jignit-o soțul, cum nu i-a ieșit mâncarea, ce prostii au mai făcut copiii, cu cine le-a mai înșelat bărbatul sau nevasta...

N-am văzut niciodată o poză cu praful neșters de pe mobilă, cu vasele nespălate sau cu vreo grămadă de haine mototolite, lăsate în voia vieții când dânsa n-are chef de curățenie. Nu zic că ne-a murit sinceritatea, dar ne-am adaptat situației sociale și ieșim pe scenă doar cu ce ne convine, doar cu ce ne pune într-o lumină bună și cu ce vrem să știe lumea despre noi. Când mai apar de-ăia care dau cu barda în oricine și orice, aproape mă bucur - mai sunt și oameni reali, chiar dacă nu toți de bună calitate.

Eu am o scuză - nu pot da amănunte din viața mea, căci devin știri, ...care devin gogomănii, de cele mai multe ori. Și voi aveți o scuză - spălați rufele în familie și dați din casă numai ce nu vă poate face rău. Și continuăm să ne uităm unii la alții, să ne bucurăm de oamenii care au vieți frumoase, poze din vacanțe grozave, copii excepționali, gânduri calde, citate mărețe, mâncăruri apetisante, selfie-uri în oglindă...

Ce voiam să rețineți era doar ideea că n-ar trebui să invidiați pe nimeni și să credeți că viața voastră e mai puțin interesantă sau nu la fel de fericită. Doar că unii fac poze mai bune, știu mai bine să-și prezinte marfa și vând iluzii mai calificat... La sfârșitul zilei, toți suntem la fel și nu ne costă nimic să zâmbim, să împrăștiem idei bune, gânduri calde, sugestii utile... La urma urmei, toți visăm...”, a scris Mihaela Rădulesc, pe contul ei personal de Facebook. 

FotoJet (4) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg