Mihaela Rădulescu şi murăturile à la française de la Monaco

Ultima actualizare:

Ca orice moldoveancă adevărată, odată cu venirea toamnei vedeta şi-a suflecat mânecile şi s-a pus pe făcut murături ca la mama acasă. Asta chiar dacă acum “acasă” e acum la francezi.

„M-am săturat să tot poftesc la murăturile de acasă li să dau iama în ele la fiecare vizită în România, aşa că am decis să fac murături…la Monaco“, şi-a motivat Mihaela noul „proiect“ pe pagina ei de Facebook.

„Am găsit greu borcane mari şi n-am reperat patlăgeaua aia verde sau roşie care umplea borcanele din copilăria mea şi nici pepenii mici, cu care aş fi avut o relaţie zilnică, de plăcere şi consum excesiv. Aşa că, luând lecţii de la maestrele din familie, am decis să improvizez şi să împrietenesc, în acelaşi borcan, roşia cu pruna, usturoiul cu mango, felia de pepene roşu cu morcovul, merele cu mărarul uscat, sarea cu portocala, un amărât de ardei aprig cu un ciorchine de strugure şi, după acest patchwork de culori şi arome, am aşteptat cuminte să-şi facă o relaţie trainică şi iute“, a povestit ea pe pagina ei de socializare.Ce-a ieşit? Cu siguranţă, nişte murături “reloaded”, deh, cu gust de Croazetă. Vezi ce spune Mihaela despre şi murăturile pregatite.

„Cum spuneam, e uşor să scoţi muierile din Moldova, dar e al naibii de greu să scoţi Moldova din ele", şi-a încheiat ea mesajul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net