Mihaela, te rugăm: Nu mai cânta!

image
Mihaela Rădulescu o imită pe Dalida, la un show de Mărţişor

Mihaela Rădulescu s-a apucat de cântat. În franceză. Alegând o piesă ce a făcut furori prin anii '70, interpretată de Dalida, artistă pe care Mihaela a încercat să o imite.

Întreaga scenetă, în care vedeta Antenei 1şi-a încercat aptitudinile vocal-artistice, s-a desfăşurat la începutul emisiunii speciale de Mărţişor, a cărei gazdă avea să fie, evident, Mihaela Rădulescu.

   Mai citeşte:       Elan Schwartzenberg: «Mihaela m-a agăţat în discotecă»

În plus, pentru a o imita cât mai bine pe Dalida (nu "Dalila", cum scrie Cancan - n.r.), Mihaela a purtat o perucă blondă şi o rochie lungă, apropiată de moda anilor '70 dar şi de stilul vestimenar al cebrei soliste, care prefera acest gen de rochii. Piesa încercată de vedeta tv se numeşte "Darla dirla dada"  (vezi video mai jos) şi este unul dintre hiturile de renume ale muzicii internaţionale, Dalida reuşind un record cu acest disc, având 75.000 de copii vândute într-o singură săptămână.

Fără a tăgădui succesul de care se bucură Mihaela Rădulescu în lumea showbizului şi cu respectul de rigoare pentru poziţia socială ocupată, precizăm totuşi că ar putea evita, în viitor, utilizarea microfonului pentru a cânta. La asta se pricep alţii mai bine. La fel cum, puţine persoane pot modera o emisiune, mai bine ca Mihaela Rădulescu.

Voi ce ziceţi, oare va încerca şi Andreea Marin-Bănică să cânte? (exprimă-ţi părerea în sondajul alăturat)

Despre DalidaPe numele său Yolanda Christina Gigliotti s-a născut pe 17 ianuarie 1933 şi a fost o cântăreaţă egipteană de origine italiană care a locuit în cea mai mare parte a vieţii ei în Franţa. A primit 55 de discuri de aur şi a fost prima cântăreaţă care a câştigat un disc de diamant. Dalida s-a sinucis pe data de 3 mai 1987 cu o supradoză de barbiturice lăsând un bilet de adio în care menţiona: "Viaţa a devenit însuportabilă... Iertaţi-mă!"

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Tragedie Indonezia, EPA jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
fata violata pixabay
 Khaby Lame Captură video
image
image
image
image
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg