Mihai Bendeac și Roxana Vancea: Destrăbălare la piscină

Ultima actualizare:
Roxana Vancea, la piscină alături de prietena ei, Mădălina Urloiu
Roxana Vancea, la piscină alături de prietena ei, Mădălina Urloiu

Roxana Vancea (25 de ani) și-a luat o pauză de relaxare binemeritată după evenimentul buclucaș, și s-a destrăbălat la piscină împreună cu o prietenă. Mihai Bendeac și Roxana Vancea au publicat dumincă (21 iunie) un videoclip în care acesta o cere în căsătorie.

Mihai Bendeac și Roxana Vancea sunt într-o relație nonconformistă, iar cererea în căsătorie pe care acesta i-a pregătit-o a șocat fanii. Luni (22 iunie) Roxana Vancea și-a făcut timp să meargă la piscină cu o prietenă, pentru a se relaxa după cererea buclucașă. Aceasta a publicat o imagine pe o rețea socială, în care apare alături de prietena ei, la piscină.

Mihai Bendeac și Roxana Vancea: În ce ipostază a fost surprinsă Roxana la piscină


    Roxana Vancea, la piscină alături de prietena ei, Mădălina Urloiufoto: arhiva personală
Roxana Vancea, la piscină alături de prietena ei, Mădălina Urloiufoto: arhiva personală

Mihai Bendeac și Roxana Vancea s-au filmat în timpul unei cereri în căsătorie regizate. În videoclip, care a fost publicat pe o rețea socială, Bendeac apare în genunchi, ținând în mână o pancardă cu mesajul „Vrei să fi soția mea?”. Răspunsul fostei asistente TV a fost unul neobișnuit. Aceasta, în loc să spună „da” sau „nu”, pur și simplu a corectat forma verbului „a fi” scrisă de Bendeac, adăugând încă un „i” acolo unde era nevoie. Supărat, Bendeac a interpretat răspunsul iubitei lui ca fiind unul negativ și îi dă o replică răutăcioasă, însă nici aceasta nu rămâne necorectată de către Roxana.

Mihai Bendeac și Roxana Vancea: Ce crede Bendeac despre căsătorie

Zvonuri de căsătorie între Mihai Bendeac și Roxana Vancea au existat și în trecut, dar acesta nu a ezitat să le infirme pe toate. Bendeac a povestit că, de fapt, el nu este într-o relație normală cu Roxana Vancea și că nu are planuri de căsătorie, nici cu ea, dar nici cu o altă femeie. Acesta își dorește să rămână burlac pentru totdeauna: „Ea nu e iubita mea, eu nu sunt iubitul ei. Ne respectăm libertatea. Ea a înţeles că sunt burlac. Nu am să mă căsătoresc niciodată. Nu mă văd însurat şi cu copii. Am o repulsie în general faţă de biserică. Nu intru, dar sunt extrem de credincios. Lui Dumnezeu îi spun Mama Smaranda”, a povestit Mihai Bendeac, citat de Click!.

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net