Mihai M─ârgineanu a stat o lun─â pe mare, ├«n Grecia. ┬ź├Ä╚Ťi trebuie ceva incon╚Ötien╚Ť─â┬╗

4 august 2021
image
Mihai M─ârgineanu ╚Öi-a ├«nc─ârcat bateriile ├«ntr-o vacan╚Ť─â de o lun─â ├«n Greciafoto: arhiva personal─â

Mihai M─ârgineanu (51 de ani) a avut anul acesta parte de o vacan╚Ť─â binemeritat─â ├«n Grecia. Ca ╚Öi anul trecut, artistul a ├«nchiriat o barc─â, cu care a navigat printre mirificele insule grece╚Öti. M─ârgineanu s-a ├«ntors la timp ├«n ╚Ťar─â, ├«nainte ca Grecia s─â intre pe lista ro╚Öie din cauza num─ârului mare de cazuri noi de Covid-19.

ÔÇťA fost cu navigare pe mare, cu scufund─âri ├«n situri de diving, am vizitat insulele ╚Öi ora╚Öele lor, am m├óncat cam tot ce putea sem─âna a m├óncare, am b─âut vinuri de diverse culori asortate la fa╚Ťa de mas─â sau la felul de cr─âpelni╚Ť─â, am c├óntat ╚Öi dansat pe muzici reale sau pe alea ireale din capul fiec─âruia, am prins r─âs─ârituri ╚Öi apusuri la ÔÇťlizieraÔÇŁ m─ârii.

O lun─â de zile petrecut─â pe mare!

╚śi c├ónd spun ┬źpe mare┬╗, trebuie ├«n╚Ťeleas─â forma adev─ârat─â a expresiei: deci, pe mareÔÇŁ, a povestit solistul aventura tr─âit─â pe mare.

image
Așa arată barca închiriată de Mihai Mărgineanu pentru aventura din această vară, în Greciafoto: arhiva personală/Facebook

Solistul a f─âcut ╚Öi opriri ├«n diverse porturi grece╚Öti, unde a admirat frumuse╚Ťea ╚Öi pitorescul insulelor elene. ÔÇťNavigare din insul─â ├«n insul─â ╚Öi din golf ├«n golf, baie-├«not-s─ârit de pe st├ónci, somn, navigare, ancorare-muring, vizite-restaurante-m├óncare-vin bun-dormit pe punte sau ├«n cabin─â. Totul pe mare. Mic dejun grecesc la terasa de pe mal ╚Öi cafea la ibric. Personal - cafea expresso ristretto.

Kea, Evia, Skiros, Alonissos, Skopelos, Skiathos, Kira Panagia, Kithnos, Lefkada, Kefalonia, Itaka, Kastos, Kalamos.

Fiecare dintre aceste minun─â╚Ťii de╚Ťine alte zeci ╚Öi sute de alte mici minun─â╚Ťii pe care le po╚Ťi vedea-gusta-sim╚Ťi-auzi. Fiecare dup─â puterea lui de ├«n╚Ťelegere, deh !

De╚Öi navighez ├«n fiecare var─â de 7 ani ├«ncoace prin insulele Greciei, mi-am dat seama abia anul ─âsta c─â eu am cunoscut nici zece la sut─â din raiurile astea aruncate de Barbos exact pe unde nu te a╚Ötep╚Ťi. ├Ä╚Ťi trebuie ceva curaj, ceva incon╚Ötien╚Ť─â ╚Öi mult─â perseveren╚Ť─â. ╚śi vei deschide u╚Öile c─âtre o nou─â lume plin─â de fericire pur─âÔÇŁ, a mai scris artistul pe Facebook.

Citește și:

Val de căldură istoric în Grecia. Temperaturi record de până la 46 de grade

FOTO Adela Popescu ╚Öi-a prelungit vacan╚Ťa ├«n Grecia: ┬źA fost mai bine dec├ót am sperat┬╗

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
image png
iumor jpg
survivor2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg