Mihai Morar a devenit tătic pentru a treia oară. Ce nume surprinzător a ales pentru fetiță

Gemenele lui Mihai Morar, Mara şi Cezara, au 10 ani
Gemenele lui Mihai Morar, Mara şi Cezara, au 10 ani

Clipe de fericire pentru Mihai Morar. Soția lui a adus pe lume în această dimineață (24 iulie) al treilea copil al lor. O fetiță de 2,950 kg şi 52 de centimetri, care va purta nume de sfânt, nedezvăluit încă de către părinți. Bebelușa a fost întâmpinată și de surorile gemene Mara și Cezara (11 ani).

Așteptarea a luat sfârșit pentru familia Morar. Gabriela, soția prezentatorului tv și om de radio, a adus pe lume în această dimineață (24 iulie) a treia fetiță a lor. Extrem de emoționat, Mihai Morar a făcut o postare lacrimogenă cu doar câteva minute înainte ca micuța să se nască.

"ÎNAINTE SĂ VII. Trebuie să știi… Timpul s-a oprit în loc. Habar n-am pentru cât. Nimeni n-a avut curajul să măsoare asta. Poate că e o secundă, poate că e o viață… Înainte să vii. Tu și toți ceilalalți copii. Înainte ca viața să dea viață. Timpul, îți spun, s-a oprit în loc".


    Gemenele lui Mihai Morar, Mara şi Cezara, au 10 anifoto: arhivă personală
Gemenele lui Mihai Morar, Mara şi Cezara, au 10 anifoto: arhivă personală

Mihai Morar: "Va fi un nume scurt și la obiect"

Cât despre nume, Mihai Morar a spus inițial: ”Ne-am gândit la nume. O să-l spunem când o să se nască. A fost cea mai mare dispută în familie. Fetele voiau să-şi impună ele. Fetele voiau să pună ceva care să rimeze cu numele lor. S-a spus şi Tamara. Eu voiam Nectara. Am vrut să poarte un singur nume şi un nume de Sfânt la biserică. Va fi un nume românesc, scurt şi la obiect. Când am ales numele eram în maşină spre ecografie şi cineva din familie a spus numele pe care l-am ales şi am fost toţi de acord”, a spus Mihai Morar la "Xtra Night Show" (Antena 1). După ce micuța a venit pe lume, fericitul tătic a dezvăluit și numele special pe care i l-a ales: Roua. Și a făcut-o tot în versuri: "Să fii tu Binele, Iubirea din lumea asta dură / Fiindcă e singura și n-o primim pe-a doua. / Dintr-un ocean, tu nu ești doar o picătură, / Tu ești oceanul dintr-o picătură. Tu ești ROUA!"

Citește și:

Cum s-a cunoscut Mihai Morar cu soția lui: «Relația noastră a pornit de la glumele colegilor»

Mihai Morar, de trei ori tătic! Cum arăta în liceu şi ce prostioare făcea la şcoală

cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
Survivor Romania webp
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
crima londra jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
cub roxana vancea png
image
image
image
image
image
image
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg