Mihai Trăistariu, nemulțumit de voturile de la Eurovision: «Hai să fim serioși»

Ultima actualizare:

    Mihai TrăistariuFoto Instagram
Mihai TrăistariuFoto Instagram

Mihai Trăistariu a ocupat locul 7 în finala națională de la Eurovision România, iar acest lucru l-a nemulțumit cu adevărat, simțindu-se defavorizat. El susține că a fost vorba de o nedreptate la mijloc, deoarece mai mulți prieteni virtuali i-au trimis mesaje spunându-i că nu au reușit să-l voteze.

Artistul a publicat o serie de fotografii pe Facebook prin care a vrut să dovedească că are dreptate. MIhai face acuzații destul de grave împotriva oamenilor care s-au ocupat de sistemul de votare, sau chiar împotriva organizatorilor concursului declarând că există ceva putred la mijloc. 


    Mihai TrăistariuFoto Captura Video Tvr
Mihai TrăistariuFoto Captura Video Tvr

"Iată 16 print-screen-uri care dovedesc că lumea nu a putut vota nicicum! Hm... Ceva e putred aici. Până și câștigătorul locului I la Eurovision-ul de anul asta din Moldova a avut 3.900 de voturi în doar 30 de minute de votare. Hai să fim serioși! Moldova are o populație de 2 milioane de locuitori iar România de 20 de milioane. De 10 ori mai mult. Și la noi s-a câștigat cu 3.000 de voturi în 60 de minute de votare. Pfff ...Ce dubios! Oare chiar se blochează liniile telefonice așa cum se zvonește de câțiva ani la fiecare Eurovision?", a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net