Mihai Tr─âistariu, nemul╚Ťumit de voturile de la Eurovision: ┬źHai s─â fim serio╚Öi┬╗

26 februarie 2018
simeon stalpnicul png
Mihai Tr─âistariuFoto Instagram

Mihai Tr─âistariu a ocupat locul 7 ├«n finala na╚Ťional─â de la Eurovision Rom├ónia, iar acest lucru l-a nemul╚Ťumit cu adev─ârat, sim╚Ťindu-se defavorizat. El sus╚Ťine c─â a fost vorba de o nedreptate la mijloc, deoarece mai mul╚Ťi prieteni virtuali i-au trimis mesaje spun├óndu-i c─â nu au reu╚Öit s─â-l voteze.

Artistul a publicat o serie de fotografii pe Facebook prin care a vrut s─â dovedeasc─â c─â are dreptate. MIhai face acuza╚Ťii destul de grave ├«mpotriva oamenilor care s-au ocupat de sistemul de votare, sau chiar ├«mpotriva organizatorilor concursului declar├ónd c─â exist─â ceva putred la mijloc. 

simeon stalpnicul png
Mihai Tr─âistariuFoto Captura Video Tvr

"Iat─â 16 print-screen-uri care dovedesc c─â lumea nu a putut vota nicicum! Hm... Ceva e putred aici. P├ón─â ╚Öi c├ó╚Ötig─âtorul locului I la Eurovision-ul de anul asta din Moldova a avut 3.900 de voturi ├«n doar 30 de minute de votare. Hai s─â fim serio╚Öi! Moldova are o popula╚Ťie de 2 milioane de locuitori iar Rom├ónia de 20 de milioane. De 10 ori mai mult. ╚śi la noi s-a c├ó╚Ötigat cu 3.000 de voturi ├«n 60 de minute de votare. Pfff ...Ce dubios! Oare chiar se blocheaz─â liniile telefonice a╚Öa cum se zvone╚Öte de c├ó╚Ťiva ani la fiecare Eurovision?", a scris Mihai Tr─âistariu pe Facebook.

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
fuego iubita2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png