Mihai Trăistariu: «Poate că tata face o minune şi vorbeşte cu Doamne-Doamne»

20 februarie 2018
article img
Mihai cântă în costum alb, pentru că aşa s-a visat câştigător

Solistul cu voce de cinci stele, Mihai Trăistariu (41 de ani), are mari emoţii pentru finala naţională Eurovision, care se va desfăşura duminică, de la orele 21.00, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Aflat la cea de 11-a încercare de a reprezenta România, Mihai speră ca ediţia din acest an să fie cu noroc, cu atât mai mult cu cât susţine că a avut şi un vis premonitoriu, care i-a dat aripi de învingător: “Am visat mai demult cum câştig locul 1 la Eurovisionul cel mare! Şi că eram îmbrăcat în alb. Şi, în vis, mi-a apărut tatăl meu, undeva Sus, zâmbind fericit! Eu plângeam de fericire cu trofeul în braţe, iar el zâmbea fericit şi mândru. Poate, de acolo de unde e acum, lângă îngeri, face o minune şi vorbeşte cu Doamne-Doamne”.

article img
Mihai (în braţele surorii), alături de cei doi fraţi şi de tatăl lui

Tatăl artistului, Gheorghe Trăistariu, a încetat din viaţă la vârsta de 68 de ani, la scurt timp după ce a fost diagnosticat cu cancer. Dar Mihai a vorbit, pe contul său de Facebook, şi despre piesa din concurs, “Heaven”: “Mesajul e unul pozitiv, vorbim despre Rai, despre îngeri, despre binele care învinge întotdeauna răul”.

Celebrul artist a câştigat în 2006 locul patru la Eurovision, cu piesa “Tornero”, însă se declară nemulţumit de performanţă: “Am participat de atâtea ori la acest concurs pentru că vreau să aduc la Bucureşti marele trofeu”, a mai adăugat el.