Mihai Tr─âistariu: ┬źPoate c─â tata face o minune ┼či vorbe┼čte cu Doamne-Doamne┬╗

20 februarie 2018
simeon stalpnicul png
Mihai c├ónt─â ├«n costum alb, pentru c─â a┼ča s-a visat c├ó┼čtig─âtor

Solistul cu voce de cinci stele, Mihai Tr─âistariu (41 de ani), are mari emo┼úii pentru finala na┼úional─â Eurovision, care se va desf─â┼čura duminic─â, de la orele 21.00, la Sala Polivalent─â din Bucure┼čti.

Aflat la cea de 11-a ├«ncercare de a reprezenta Rom├ónia, Mihai sper─â ca edi┼úia din acest an s─â fie cu noroc, cu at├ót mai mult cu c├ót sus┼úine c─â a avut ┼či un vis premonitoriu, care i-a dat aripi de ├«nving─âtor: ÔÇťAm visat mai demult cum c├ó┼čtig locul 1 la Eurovisionul cel mare! ┼×i c─â eram ├«mbr─âcat ├«n alb. ┼×i, ├«n vis, mi-a ap─ârut tat─âl meu, undeva Sus, z├ómbind fericit! Eu pl├óngeam de fericire cu trofeul ├«n bra┼úe, iar el z├ómbea fericit ┼či m├óndru. Poate, de acolo de unde e acum, l├óng─â ├«ngeri, face o minune ┼či vorbe┼čte cu Doamne-DoamneÔÇŁ.

simeon stalpnicul png
Mihai (├«n bra┼úele surorii), al─âturi de cei doi fra┼úi ┼či de tat─âl lui

Tat─âl artistului, Gheorghe Tr─âistariu, a ├«ncetat din via┼ú─â la v├órsta de 68 de ani, la scurt timp dup─â ce a fost diagnosticat cu cancer. Dar Mihai a vorbit, pe contul s─âu de Facebook, ┼či despre piesa din concurs, ÔÇťHeavenÔÇŁ: ÔÇťMesajul e unul pozitiv, vorbim despre Rai, despre ├«ngeri, despre binele care ├«nvinge ├«ntotdeauna r─âulÔÇŁ.

Celebrul artist a c├ó┼čtigat ├«n 2006 locul patru la Eurovision, cu piesa ÔÇťTorneroÔÇŁ, ├«ns─â se declar─â nemul┼úumit de performan┼ú─â: ÔÇťAm participat de at├ótea ori la acest concurs pentru c─â vreau s─â aduc la Bucure┼čti marele trofeuÔÇŁ, a mai ad─âugat el.

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
andrei stefanescu iubita3 png
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png