Minodora, devastată de durere după moartea Denisei. ”Gol imens și tristețe în suflet”

simeon stalpnicul png
Minodora este distrusă de pierderea bunei sale prietene Denisa Răducufoto: Facebook

Minodora este devastată după aflarea veștii că buna sa prietenă Denisa Răducu, cunoscută ca Denisa Manelista, s-a stins din viață duminică dimineața, 23 iulie. Artista a scris câteva cuvinte pe pagina ei de Facebook.

Denisa Răduca a fost răpusă de cancer duminică. După o luptă crâncenă pe care aceasta a dus-o prin spitale, cântăreața de manele s-a stins din viață, lăsând în urma sa familia prietenii și fanii în doliu.

Minodora a fost alături moral și sufletește de Denisa pe toată perioada în care aceasta lupta pentru viața sa. aceasta s-a arătata devastată de acest eveniment tragic și a găsit puterea de a scrie câteva cuvinte despre ce simte în aceste momente.

”Off, Deni meu, ce gol imens și ce tristețe am în suflet. Să te odihnești în pace! Condoleanțe familiei”, a scris Minodora.

Nu doar Minodora a fost realmente afectată de eveniment ci și colgii de breaslă cu care aceasta a colaborat de-a lungul timpului. Nicolae Guță sau Florin Pește au rămas șocați la aflarea veștii.

Denisa Manelista a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni cu carcinom hepatocelular, o tumoră la ficat deja metastazată și pe care o purta în corp încă din copilărie. Tumora dezvoltată în zona fictului s-a extins și i-a cuprins toate organele din zona abdomenului. Cântăreța a luptat din greu și a încercat tot felul de metode prin care își putea salva viața. Din păcate, cântăreața s-a stins din viață duminică dimineață, în jurul orei 08.00, la frumoasa vârstă de 27 de ani.

anamaria prodan si ionela prodan
kate middleton
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
cub octavia geamanu marian ionescu png
image png
Piotr Tolstoi FOTO EPA EFE jpg
poluare matasari Foto
image
image
image
image
Alin Cocos și Monica Orlanda
andreea balan
antonia 2 1280x720 1 jpg
dragusanu jpg
cub octavia geamanu marian ionescu png
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)