Mioara Roman, furioasă peste măsură

Ultima actualizare:
Mioara Roman a părăsit vila din str. Gogol, din pricina chiriei prea mari
Mioara Roman a părăsit vila din str. Gogol, din pricina chiriei prea mari

Mioara Roman (74 de ani), fosta soţie a lui Petre Roman a mărturisit, de curând, că a cheltuit o sumă important de bani în casa din Primăverii, pentru a putea locui acolo, cu familia.

În prezent, Mioara Roman a mărturisit că se simte bine în noul imobil. În plus, aceasta a dezvăluit şi detaliile înţelegerii cu reprezentanţii RAPPS, în urma căreia a fost nevoită să se mute din locuinţa din strada Nikolai Gogol nr. 2 în apartamentul din Zambaccian.

„Mă simt ca acasă pentru că am locuit în acest cartier, pe Zambaccian, am crescut acolo până la 22 de ani. Cunosc practic fiecare stradă, am foşti colegi de şcoală acolo... Pe stradă cu mine au stat Sergiu Niocolaescu, fraţii Cunescu, mama mea juca cărţi cu doamna Bulandra, am o fostă colegă de Liceu care stă pe str. Londra... S-a spus că familia Roman a locuit în Zambaccian, dar Walter Roman nu a locuit niciodată acolo, ci pe Aleea Alexandru nr. 9, iar eu eram prietenă cu sora lui şi mergeam la şcoală în fiecare zi”, a mărturisit Mioara Roman potrivit Ring.


    Mioara Roman a părăsit vila din str. Gogol, din pricina chiriei prea mariFoto Click!
Mioara Roman a părăsit vila din str. Gogol, din pricina chiriei prea mariFoto Click!

„În 1990 locuiam pe Calea Victoriei şi ni s-a pus în vedere să ne mutăm, având în vedere rolul direct al lui Petre Roman în revoluţie. Eu am pus condiţia ca imobilul în care ne mutăm să nu fie casă naţionalizată - n-am vrut să iau casa şi terenul nimănui - şi dacă se poate, chiar în cartierul acesta. Nu s-a găsit ce am vrut şi până la urmă, împinsă de gărzile noastre, am ales casa din Nikolai Gogol nr. 2 care avea avantajul vederii direct la Parcul Bordei. Şi pentru noi era confortabil. Era o casă mică... birou de 16 mp, living 28 mp, sufragerie 21 mp şi nu are garaj. Pe atunci era o casă a ICRAL. În 1996, Viorel Hrebenciuc, pentru că nu avea cu ce să se lege de Petre Roman, a trecut la RA-APPS casa din Gogol nr. 2, cea a lui Gelu Voican Voiculescu, a lui Dan Iosif şi a celor care au fost la revoluţie pe bune”, a povestit Mioara Roman, potrivit aceleiaşi surse.

Aici locuieşte în prezent Mioara Roman!
Aici locuieşte în prezent Mioara Roman!

Fosta soţie a lui Petre Roman se simte jignită de comentariile unora care susţin că nu ar fi îngrijit casa.„Nu doar că am băgat în casa aceea foarte mulţi bani, 62.000 de euro, pe care i-am obţinut de la fostul meu apartament plus casa de pe Bdul Dacia, moştenită în anul 2000 de la mama... Am schimbat toate băile, deşi, dacă era a RAAPPS, era treaba lor. Nu, noi am schimbat băile integral, pentru că erau instalaţii din 1963. Acoperişul l-am reparat de nouă ori în 24 de ani şi jumătate. Ultima dată în noiembrie 2013 şi în noiembrie 2014, cum eram deja în negocieri, nu l-am mai reparat şi într-adevăr, s-au făcut nişte infiltraţii de apă. Mi se pare absolut de prost gust dezinformarea că imobilul era dărăpănat. Îmi pare rău, mă simt jignită ca femeie şi ca gospodină! Casa era impecabilă! Am schimbat lămpile şi am zugrăvit de cinci ori în 20 de ani, cum nu prea se obişnuieşte pe la noi. Eu am pus centrală şi acum un an şi jumătate, Oana mi-a montat o altă centrală modernă. Trebuie să discut cu cei de la RAPPS cum facem cu această centrală. La ora actuală această casă comunistă care nu a fost niciodată de protocol e chiar banală. Cea mai bună parte a casei e lemnăria din stejar”, a povestit Mioara Roman, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net