Interpreta Mioara Velicu, în doliu. «Mor de durere»

Interpreta de muzică folclorică Mioara Velicu a dezvăluit că trece în prezent prin momente de cumpănă, marcate de pierderea unei persoane cu care a împărtășit totul, din copilărie și până în prezent. Iată mesajul plin de durere al artistei!

Mioara Velicu e în doliu Foto: Facebook
Mioara Velicu e în doliu Foto: Facebook

Cântăreața Mioara Velicu este în doliu, după ce una dintre cele mai importante persoane din viața sa, fratele acesteia, Nicu Velicu, s-a stins din viață. Interpreta a fost cea care a făcut anunțul dureros, în mediul online, dezvăluind și când urmează să își ducă fratele pe ultimul drum. 

Mioara Velicu, în doliu după ce și-a pierdut fratele

Nicu Velicu a murit luni, însă abia a doua zi artista și-a adunat forța și cuvintele pentru a face anunțul. Înmormântarea fratelui Mioarei Velicu va avea loc, joi, 7 aprilie. Solista a mărturisit că resimte o durere fără margini, iar în anunțul acesteia a precizat și unde va avea lor ceremonia funerară, pentru cei ce dorescă să îi fie alături și să îi aducă un ultim omagiu fratelui său.

Astăzi a încetat din viață dragul meu frate. Mor de durere. Înmormântarea va avea loc joi 7 aprilie, în satul Ireasca, comuna Gohor, județul Galați, ora 12:00. Dumnezeu să te ierte, dragul meu frate, Nicu Velicu!”, a scris Mioara Velicu în mediul online.

Admiratorii Mioarei Velicu și-au exprimat și ei regretul la auzul veștii, solista primind zeci de mesaje de consolare. Aceștia i-au transmis interpretei condoleanțe și au sfătuit-o să fie puternică în aceste momente grele.

Pierderea fratelui său reprezintă o duere și mai profundă, având în vedere că nu este prima data când artista a trecut prin aceste momente grele. Aceasta și-a pierdut și o soră, în urmă cu ceva vreme, și nu mai este căsătorită de mulți ani, după ce a rămas văduvă și a decis să nu își mai refacă viața amoroasă de atunci. Solista și-a pierdut și părinții

Mioara Velicu a rămas văduvă în 2013

Amintim că Mioara Velicu a fost căsătorită cu Nicolae Martinescu, un celebru sportiv din România, cei doi fiind împreună 38 de ani! În 2013 însă, bărbatul s-a stins din viață, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

Am pierdut iubirea vieţii mele, mi-e foarte greu, dar am trecut peste momentele grele cu ajutorul publicului. Am reînceput să cânt după un an. Mi-a fost foarte greu. Am fost la psiholog, o singură dată, dar mi-a fost de ajuns.

Mi-am pierdut şi sora, şi mama şi tata, dar aici a fost o lovitură groaznică. De aceea sfătuiesc pe oricine să fie extrem de toleranţi în cuplu, pentru că despărţirea este extraordinar de grea şi nu-ţi mai aduce nimeni înapoi ce-ai pierdut.”, spunea solista la acea vreme. Velicu are o singură fiică, dintr-o relație anterioară, cu regretatul ei soț neavând copii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
televiziune webp
jador oana ciocan colaj facebook jpg
marcel pavel
alex dobrescu jpg
marina voica si corina chiriac webp
Maria Tanase jpg
trilogia florina cercel jpg
cub corina chiriac png
image
actualitate.net
image
actualitate.net