Mircea Badea, invidios pe succesul lui Iohannis. A venit în maiou în emisiune


    Mircea Badea, iritat de succesul lui Klaus IohannisFoto: captură foto/Antena 3
Mircea Badea, iritat de succesul lui Klaus IohannisFoto: captură foto/Antena 3

Mircea Badea a digerat greu succesul uriaș al lui Klaus Iohannis după ce președintele a vizitat baza militară de la Mihail Kogălniceanu îmbrăcat ca un star de cinema. După o zi în care imaginile cu Iohannis au invadat rețelele sociale, gazda emisiunii ”Sinteza zilei” a vrut să fure prim-planul cu un maiou à la Brad Pitt.

Nu știm dacă președintele Klaus Iohannis a avut în minte vreun film de acțiune când și-a ales hainele pentru vizita de joi, 13 iulie, de la baza militară de la Mihail Kogălniceanu, dar a reușit să cucerească pe toată lumea. Ochelarii de soare tip aviator, pantalonii sport albi, cămașa albă cu mânecă scurtă, pantofii camel, statura impozantă a președintelui totul a creat impresia de actor american într-o scenă de acțiune.


    Klaus Iohannis s-a întâlnit cu militari români, americani și englezi la baza de la Mihail Kogălniceanufoto: Inquam Photos
Klaus Iohannis s-a întâlnit cu militari români, americani și englezi la baza de la Mihail Kogălniceanufoto: Inquam Photos

De altfel, nu puțini au fost cei care l-au comparat, mai în glumă, mai în serios, pe Iohannis cu Tom Cruise sau cu Arnold Schwartzenegger. Ideea l-a cam scos din sărite pe Mircea Badea, care a încercat să domolească elanul fanilor în stilul lui inconfundabil. N-a făcut spagatul pe scaunele din platoul emisiunii ”Sinteza zilei”, dar a venit îmbrăcat într-un maiou gri, care-i lăsa la vedere mușchii îndelung lucrați de Badea la sală.


    Mircea Badea a vrut să semene cu Brad Pittfoto: captură
Mircea Badea a vrut să semene cu Brad Pittfoto: captură

”Semăn cu Brad Pitt. Da, asta am intenționat. Am înțeles astăzi, de la laudătorii de pe net ai domnului președinte, că, doar pentru faptul că și-a pus ochelari de soare tip aviator, de care cred că are jumătate din populația planetei, și pentru că se afla într-o bază militară, era în Top Gun. E asemănat cu Tom Cruise și cu Schwarzenegger. Și am zis și eu că, dacă am maiou, semăn cu Brad Pitt. Că am găsit poze cu Brad Pitt în maiou. Deci, dacă am maiou, semăn cu Brad Pitt. Că, dacă am ochelari aviator semăn cu Tom Cruise în Top Gun”, a explicat Mircea Badea.

manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Anamaria Prodan
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
camasialtita
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg