Mirela Vaida a rămas cu traume după ce a fost atacată. „Am insomnii, mi-e frică să mai vin în platou”

image
Mirela Vaida a izbucnit în plâns la propria emisiunefoto: captură/Antena 1

După incidentul șocant de vineri, când a fost atacată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată, Mirela Vaida a revenit cu greu, luni, în platoul emisiunii „Acces direct”. Prezentatoarea a izbucnit în lacrimi și a declarat că este încă șocată de tot ceea ce s-a întâmplat.

Mai mult, Mirela Vaida trebuie să meargă la un psiholog pentru a depăși momentul care a traumatizat-o. „Mulți cred că ce mi s-a întâmplat a fost o facătură! E odios! Sunt oameni care cred că eu sau echipa mea a luat o femeie de la un spital, am fi învățat-o să se dezbrace și am fi pus-o să ia un pietroi să dea în mine. Teoria urii e noua religie a noastră.

E păcat că ați ajuns să confudați prezentatorul cu emisiunea. Noi prezentăm subiecte. Nu le fabricăm. Nu facem emisiuni, nu suntem Dumnezei, suntem niște oameni. Faptul că dumneavoastră ne înjurați si ne blestemați și doriți moartea copiilor noștri, dar când viața mea este în pericol nu pot să mă abțin. Eu vreau să-mi apăr viața pentru cei trei copii, pe care îi am de crescut. Recunosc că am insomnii și întoarcerea în acest loc mă neliniltește. Mi-e frică să mai vin acest platou. Problema e că femeia aceasta, dacă e bolnavă psihic, este clar că nu va răspunde penal. Dacă această femeie a fost externată de la Obregia săptămâna trecută cu diagnosticul retard mintal, de ce este în libertate?!”, a declarat Mirela Vaida, cu ochii în lacrimi în emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

Mirela Vaida, acces de nervi: „Faceți emisiunea fără mine! Aici am văzut moartea cu ochii!”

Mirela Vaida nu a rezistat însă presiunii de a fi subiect de discuție în propria sa emisiune. După ce în emisiune s-a analizat incidentul șocant de vineri, pas cu pas, vedeta a cedat nervos și a declarat că, de mâine, nu mai vrea să mai prezinte emisiunea, dacă subiectul dezbătut va fi tot acesta. „Îmi este foarte greu să fiu punctul de referință al unei emisiuni zilnice de două ore! Să retrăiesc în fiecare zi două ore coșmarul ăsta! E un loc în care eu mi-am văzut moartea cu ochii! E mult! Vreau să merg acasă, la copiii mei! Pot să fiu aici să prezint alte cazuri, așa scrie în contractul meu cu Antena 1. De mâine nu mai pot să mai fac asta! Faceți fără mine!”

Mirela Vaida a depus plângere penală împotriva agresoarei

Mirela Vaida a depus luni plângere penală împotriva agresoarei sale, o femeie de 44 de ani, din Iași. „Ținta a fost doamna Vaida, noi ne-am gândit la o tentativă de omor. Vom vedea dacă organele competente vor agrea această acuzație, pentru că nu a fost practic lovită, nu a fost vătămată”, a spus avocatul Mirelei Vaida, Aurel Moldovan.   

cub bianca dragusanu png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
image png
cub cristina rus (1) png
Alexia Eram (6) jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Tiriac
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg