Mirela Vaida depune plângere pentru tentativă de omor. ”Mai avea trei-patru pietroaie”

Ultima actualizare:

    Mirela Vaida a fost atacată în direct, în platoul propriei emisiunifoto: Antena 1
Mirela Vaida a fost atacată în direct, în platoul propriei emisiunifoto: Antena 1

Mirela Vaida va depune luni, la Secția 4 de Poliție, plângere pentru tentativă de omor împotriva femeii care a atacat-o cu un bolovan, în platoul emisiunii “ Acces direct”.

Vineri, 19 martie 2021, prezentatoarea se afla în platoul emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, în momentul în care o femeie dezbrăcată a aruncat în direcția ei cu un bolovan. Agresoarea a fost imobilizată de un cameraman, iar apoi predată Poliției, care a venit imediat la fața locului.Mirela Vaida a trăit un șoc și de atunci se teme pentru viața ei și a familiei sale. În cursul zilei de luni, 22 martie, prezentatoarea de la ”Acces Direct” va merge la Secţia 4 pentru a depune o plângere împotriva celei care a agresat-o. În cazul în care se va dovedi că a avut discernământ, femeia de 40 de ani, din Iași, riscă să petreacă ani buni în închisoare.Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida ar avea grave probleme psihice.

Mirela Vaida: “Norocul meu este că nu m-a nimerit”

Mirela Vaida a explicat pe unde a intrat, de fapt, femeia care a agresat-o. Se pare că la sediul Antenei 1 din Bulevardul 1 Mai există o ușă laterală, pe care colegii mai ies să fumeze. ”Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până nu am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet care urla continuu: «Să îmi dai banii, să îmi dai banii». Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului. Cei de la Poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru pietroaie pregătite acolo în spate, la intrare. Este adevărat, pare incredibil, dar ușa aceea laterală nu este păzită. Este o ușă de serviciu, pe care ies colegii la țigară, unde parcăm noi mașinile. Da, pe acolo poate intra oricine”, a povestit Mirela Vaida, după incident.

Citește și:

Simona Gherghe, mesaj de susținere pentru Mirela Vaida, atacată cu un bolovan la emisiune: "A fost o eroare de securitate"

Unde s-a refugiat Mirela Vaida cu familia, după clipele de groază din platou. "Mi-am văzut moartea cu ochii"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net