Moartea băiatului i-a împăcat pe soţii Ploieşteanu

simeon stalpnicul png
Nelu Ploieşteanu a fost reprimit de nevastă în casa lor din cartierul bucureştean 1 Mai

În ultimii trei ani a fost haos în familia lui Nelu Ploieşteanu (67 de ani), care a şi plecat de acasă după ce consoarta lui a aflat că are o amantă tinerică. Iată însă că, după necazurile cu fiul lor, Mihăiţă, care s-a stins din viaţă sâmbăta trecută, la doar 32 de ani, artistul a revenit în căminul conjugal şi a făcut pace cu Elena, femeia pe care a înşelat-o de nenumărate ori.

”Anii mei şi tinereţea/Uite-i, Doamne, cum se duc/, Nu-i păcat, Doamne, de mine/, Să vin de tânăr la tine”, aşa cânta odinioară Nelu Ploieşteanu. Ce durere poate fi mai mare pentru un părinte, decât să-i moară copilul?! Nelu Ploieşteanu şi-a înmormântat, joia trecută, băiatul, pe care l-a iubit ca pe ochii din cap şi căruia îi spunea ”bibeloul meu”. Pe chipul artistului se citea suferinţa. Nebărbierit, tras la faţă, din cauza nopţilor nedormite, şi cu lacrimi în ochi, artistul şi-a luat adio de la unicul său fiu, pentru care a muncit o viaţă, ca să îi poată asigura cele mai bune tratamente. Mihăiţă fusese diagnosticat încă de la naştere cu tetrapareză spastică şi a trăit cei 32 de ani într-un pat, cu branule la mâini, fiind îngrijit cu multă dragoste de părinţii săi, Nelu şi Elena, care şi-au unit destinele în urmă cu 45 de ani. Ei s-au înţeles bine până acum trei ani, când cineva l-a pârât la nevastă că are o amantă. La acea vreme, fotoreporterii Click! l-au şi surprins, de altfel, pe Nelu, în timp ce ieşea din blocul femeii iubite, croitoreasă de profesie, şi cu peste 20 de ani mai tânără. 

simeon stalpnicul png
Elena Ploieşteanu a decis să treacă cu vederea şi ultima escapadă amoroasă a soţului ei

Elena nu l-ar fi dat afară pe uşă, din căminul conjugal, căci era obişnuită cu escapadele lui amoroase, însă nu s-a putut împăca cu ideea că el i-a cumpărat  amantei o casă, cheltuind din banii familiei. Artistul a stat în acest răstimp pe la cele patru fete ale lui, care îi găteau şi îi puneau la punct ţinuta de scenă. Iată însă că, după decesul lui Mihăiţă, Elena a decis să facă pace cu soţul infidel.

”S-au împăcat, cu siguranţă Mihăiţă este fericit să vadă, din Ceruri, că părinţii lui s-au împăcat, că se încurajează reciproc, ca să treacă peste acest necaz. Sunt oameni cu părul alb pe la tâmple, au încă patru fete, era şi păcat să nu revină la sentimente mai bune”, a declarat, pentru Click!, o persoană din anturajul de celor doi. 

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Noul stadion Farul FOTO Machetă Primăria Constanța jpg
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf