Moculeasca, de nerecunoscut după drama trăită în Italia! «M-am îngrășat 15 kilograme! M-au îndopat cu pastile!»

Ultima actualizare:

Mariana Moculescu nu regretă nici o clipă că a dat Italia pe România! Fosta soție a lui Horia Moculescu a trăit o dramă alături de un italian putred de bogat pe perioada pandemiei. Când s-a întors în România, era de nerecunoscut: avea cu 15 kilograme în plus și suferea de o depresie severă!

Mariana Moculescu a luat proporții în Italia Sursa: Facebook
Mariana Moculescu a luat proporții în Italia Sursa: Facebook

În urmă cu patru ani, Mariana Moculescu lua drumul Italiei și părea că și-a găsea fericirea în brațele lui Massimiliano Lorenzini (53 de ani), un italian putred de bogat. Relația, însă, avea să se transoforme într-un coșmar de nedescris!

Mariana a cunoscut teroarea în Italia, iar după doar un an și jumătate de relație, a dat bir cu fugiții înapoi în țară. Mariana și-a acuzat iubitul atunci că ar fi bătut-o și ar fi înșelat-o. A luat decizia să-l părăsească pe italianul care i-a oferit o viață de lux, fugind înapoi, în România. S-a întors, însă, în țară cu o depresie severă și cu 15 kilograme în plus!

Citește și Mariana Moculescu, amenințată cu moartea de fostul iubit italian: “Mi-a pus mâna în gât să mă omoare!”

"Sănătatea mi s-a degradat!"

Am reusit sa «fug» din Italia abia în iulie 2020, cu o depresie severă, insuportabilă, tratată cu specialist și medicamente care m-au îngrășat 15 kilograme. Mă felicit și astăzi că am plecat din Vestul sălbatic și dement, indiferent de consecințe și de compromisuri.

Am locuit 5 ani în Italia, în regiunea Emilia Romagna și Toscana. În acest timp, am avut o relație toxică cu un italian proprietar de 18 case moștenite de la părinți. Am avut parte de plimbări în toată Italia, restaurante, baruri, discoteci, vacanțe. Toate acestea pe fondul unei presiuni emoționale fantastice. Am sperat în acești 5 ani că lucrurile se vor remedia și că într-un final vom putea trăi liniștiți împreună, însă nu a fost deloc așa.

Citește și INTERVIU EXCLUSIV Mariana Moculescu: „Suferința și depresia m-au făcut să revin în țară. Acel bărbat mă crucifica”

La inceputul pandemiei eram în Italia, în vila acestuia. Și asta a însemnat degradarea sănătății mele emoționale, deoarece era impus să stăm în case 24 din 24. Ori să petreci viața într-o relație atât de mult timp în compania unei persoane toxice este un mare dezastru. În felul acesta, s-a declanșat depresia mea severă”, a declarat Amriana moculescu, pentru Click!

A slăbit cu oțet!

Tratamentul dat de medicul specialist i-a făcut, însă, mai rău!

Treptat, am început să renunț la medicație și să încerc să slăbesc depunând anumite eforturi, făcând sport, aerobic în casă, frecventând piscina, sauna și bând ceaiuri din plante, plus oțet de mere cu apă. Mi-am instalat și o aplicație pe telefon, care îmi numără pașii, mergând pe jos în jur de 5000 pe zi, am reușit să slăbesc până în acest moment de la 88 kg la 78 kg”, ne-a mai spus fosta soție a lui Horia Moculescu.

De când a revenit în țară, Mariana Moculescu s-a împăcat cu fiica ei, Nidia, și s-a împăcat cu fostul soț, Horia Moculescu. Locuiește într-un apartament cu chirie pe calea Victoriei și și-a găsit și un job la o agenție imobiliară, ajutată de un prieten.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net