Moculescu a dat în patima cazinourilor la vârsta a treia! Maestrul s-a împrietenit cu jocurile de noroc EXCLUSIV


    "Nu am jucat în viaţa mea la păcănele,  pentru că este un joc dirijat electronic. Mie îmi plac jocurile unde te poţi folosi de inteligenţă"Foto: Mihai Ionescu
"Nu am jucat în viaţa mea la păcănele, pentru că este un joc dirijat electronic. Mie îmi plac jocurile unde te poţi folosi de inteligenţă"Foto: Mihai Ionescu

“Mai am un singur dor/Să joc la cazino până mor”. Iată refrenul după care cântă azi, în jurul vârstei de 70 de ani, nume celebre ale scenei româneşti, dar şi foşti politicieni. Horia Moculescu, Nelu Ploieşteanu şi Viorel Lis s-au împrietenit bine cu jocurile de noroc, chiar dacă, de cele mai multe ori, îi uşurează de lovele.

Nu se dau în vânt după femei sau băutură, însă viciul lor, mai mult sau mai puţin declarat, rămâne cazinoul. Personaje importante din showbiz-ul nostru au prins la vârsta a treia gustul jocurilor de noroc, fiind deseori surprinşi în cazinouri, unde îşi petrec o mare parte din timp şi îşi înmulţesc sau, dimpotrivă, îşi răresc gologanii.

Dacă unii fac praf lună de lună pensia, alţii, mai prevăzători, se duc să joace cu banii număraţi. Horia Moculescu (78 de ani) nu a fost niciodată mână spartă şi, cum compozitorul trăieşte dintr-o penise derizorie de 1.200 de lei pe lună, el trage nădejde să-şi rotunjească veniturile în acest mod. Acesta a fost surprins, zilele trecute, de fotoreporterii Click!, în timp ce juca de zor într-un cazinou din vecinătatea casei sale, de pe strada Brezoianu.

Contactat de Click!, maestrul ne-a vorbit asumat şi deschis despre această pasiune, care îi ţine mintea în priză. “În sala de jocuri intru când am chef. Adică, o dată pe lună, pe an, sau la zece ani. Nu am jucat în viaţa mea la păcănele, pentru că este un joc dirijat electronic, unde nu ai nici un aport, nici o intervenţie ca jucător. Mie îmi plac jocurile care conţin un coeficient mic de noroc, dar unde te poţi folosi de inteligenţă, de cap. Spre exemplu joc şah, poker, ruletă sau bridge. Pe vremuri, jucam poker cu prietenii, acum joc table cu fii-mea, Nidia, şi de fiecare dată mă bate. În 2005 spre exemplu, în Comunitatea Românească din Canada, s-a organizat un concurs de bridge la care am particiapt şi am luat locul întâi. Actorul Omar Sharif era un mare jucător de bridge. Eu nu pierd, pentru că nu mă duc cu bani mulţi la cazinou, iar atunci când câştig, plec acasă, nu exagerez cu jocul. Nu cred că există oameni care, după ce trag linia, să aibă un câştig mare, ci invers. Eu joc pentru că sunt un tip competitiv, am făcut sport la viaţa mea”, a povestit Moculescu pentru Click!.

Viorel Lis toacă toată pensia de 30 de milioane la păcănele

Fostul primar al Capitalei Viorel Lis (71 de ani) a dus la disperare pe toată lumea cu dragostea sa nemărginită pentru păcănele şi pariuri. Uneori pierde, alteori câştigă, însă s-a întâmplat şi să rămână fără nici un sfanţ din pensia de 3.000 de lei. Fostul edil-şef joacă zilnic sume cuprinse între 50 şi 100 de lei. “Nu ştiu ce să mă mai fac cu el. Nu bea, nu fumează, dar m-a înnebunit cu pariurile astea. Merge zilnic la casele de pariuri şi lasă acolo şi un milion. Nu vreau să mă gândesc cât l-a costat până acum viciul ăsta al lui”, a declarat soţia lui, Oana, pentru Click!.

Nelu Ploieşteanu stă şi câte 6 ore la cazinou

Nelu Ploieşteanu (64 de ani) este şi el un împătimit al jocurilor de noroc. Maestrul lăutar obişnuia să joace în trecut la cazinoul din zona 1 Mai, din apropierea casei unde locuia cu nevasta şi copilul. De când s-a certat însă cu consoarta, el “s-a mutat” la cazinoul din Piaţa Victoriei, unde stă şi 5-6 ore pe zi, la păcănele. Nu-i bai, pentru că maestrul are şi de unde pierde, el fiind remunerat cu 2.500-3.500 € pe o cântare cu taraful.

cub andreea esca png
cub kassandra rotariu png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
pexels Horoscop 3 noiembrie
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg