Momente cumplite pentru Tania Budi: „La prima ieșire cu mașina am intrat într-un troleibuz!”

Ultima actualizare:

    Tania Budi, accident de maşină
Tania Budi, accident de maşină

Tania Budi a trecut prin clipe de coșmar la volanul mașinii sale. Vedeta a povestit că, în urmă cu câțiva ani, imediat după ce și-a luat permisul auto, a vrut să-și plimbe cu mașina prietenii. Nu a luat în considerare, însă, că afară ningea.

Având atenția distrasă de glumele pe care le făceau amicii ei, Tania Budi a intrat cu mașina într-un troleibuz la primul viraj pe care l-a luat. Când a vrut să pună frână, a fost prea târziu.

„Cea mai mare boacănă de care îmi amintesc este atunci când mi-am luat permisul de conducere. Au venit nişte prieteni la mine şi am zis <<Hai să vă fac o plimbare cu maşina>>. Numai că, am stat de vorbă, ne-am luat cu una, cu alta şi nu am băgat de seamă că afară s-a pus un strat considerabil de zăpadă. Planul nostru trebuia îndeplinit, aşa că am plecat cu maşina. La primul colţ, la prima frână, la prima ieşire a mea cu permisul în buzunar, m-am făcut acordeon cu un troleibuz. Din fericire, nu am păţit nimic! M-am ales doar cu o zgârietură pe partea dreaptă a autoturismului”, a declarat Tania Budi pentru Antena Stars.

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net