Momentul care l-a făcut pe Mihai Petre să plângă. Sara Ardeleanu, dans ireal la "Românii au talent"

Ultima actualizare:

    Sara Ardeleanu a împlinit 11 ani pe 10 martiefoto: Facebook
Sara Ardeleanu a împlinit 11 ani pe 10 martiefoto: Facebook

Ediția de vineri, 20 martie, a emisiunii "Românii au talent", difuzată de PRO TV, ne-a adus un nou golden buzz din cele 10 disponibile în acest sezon. De data aceasta, Mihai Petre a fost cel fermecat de talentul unei concurente. Sara Ardeleanu, micuța în vârstă de 10 ani, ne-a uimit prin dezinvoltură, carismă și numărul de dans incredibil. Ea fost trimisă direct în semifinală, unde se luptă mai departe pentru premiul de 120.000 de euro.

Sara Ardeleanu, născută pe 10 martie, avea 10 ani la momentul filmărilor pentru "Românii au talent", sezonul 10. Tot de 10 a fost și prestația ei de pe scenă, fetița reușind să-l facă pe Mihai Petre să apese butonul auriu. Cu lacrimi în ochi și cu mândria că a putut să o vadă dansând, acesta a afirmat: ”Sezonul acesta tu ești minunea mea. Mi s-a părut unul dintre cele mai frumoase momente de dans pe care le-am văzut vreodată”.

Sara Ardeleanu, așa cum nu o vezi în competiții sau la televizor
Sara Ardeleanu, așa cum nu o vezi în competiții sau la televizor

Sara a pus în scenă un dans contemporan, a dansat cu o maturitate și cu o expresivitate uimitoare, iar la final, după ce a primit golden buzz, le-a mulțumit și părinților ei pentru tot sprijinul. Fetița a împlinit 11 ani pe 10 martie 2020. Face dansuri de la vârsta de 4 ani, reușind să câștige aproape toate competițiile de profil la care a participat până în prezent. Din 2017, pe lângă dans contemporan, Sara a început să studieze balet și gimnastică ritmică la sala Oanei Ioniță, fosta "bebelușă" de la Cronica Cârcotașilor.

Iată momentul care l-a făcut pe Mihai Petre să plângă!

Peste 3,3 milioane de români au urmărit show-ul

Emisiunea "Românii au talent" a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 16.3 puncte de rating și 43.9% share, cifre de peste 5 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 3.2 puncte de rating și 8.8% share. Peste 3.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:10, aproximativ 4 milioane de români au fost cu ochii pe noua ediție a show-ului.

Ansamblul folcloric ”Codrulețul”, Krzystof Maciej Kaczka, C.S. Shinobi, Nicolai Elistratov, Sabin Afilipoaei, Claudiu Macarie, Cveti & Jasi, Laura Muruzuc, Revolution Family, Radu Mateucă, Duo No Gravity, Natalia Tatarintseva, Tomer Dudai și Valentin Alexiu sunt cei care au obținut 3 sau 4 de DA și merg în următoarea etapă!

Citește și:

Bătută, abandonată, umilită. Cine e Aura Marcu, stewardesa cu trecut crâncen, care l-a uimit pe Florin Călinescu

Secretul din spatele calculelor. Cum a reușit Theodor Marcu să ne uimească la Românii au talent

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net