Moni, imaginea centrului de înfrumuseţare Silhouette

simeon stalpnicul png

Moni Columbeanu a mai bifat o realizare. Cu toate că e prinsă până peste cap cu antrenamentele istovitoare de la "Dansez pentru tine", de la PRO TV, ea a devenit şi imaginea centrelor de slăbire şi înfrumuseţare Silhouette, care oferă tratamente faciale şi corporale de lux.

Fidelă centrului de înfrumuseţare Silhouette de mai bine de doi ani, nu se putea ca, într-un final, Moni să nu devină ceva mai mult decât o clientă. "Ne-am gândit că stilul ei de viaţă, bazat pe o preocupare permanentă vizavi de felul în care arată se potriveşte la fix cu ceea ce oferim noi. De aceea, am ales-o pe Monica imaginea noastră", spune Lili Baaddi, directorul general de la Silhouette.

Ce va trebui să facă Moni de acum încolo? Nimic mai simplu, ceea ce făcea şi până acum. "Să mă las răsfăţată de specialiştii de aici, să îmi fac tot felul de tratamente menite să-mi tonifice şi catifeleze pielea, electrostimulare, care e grozavă, şi aşa mai departe. Eu oricum, de doi ani, vin cel puţin o dată pe săptămână aici, aşa că nu va fi nimic neobişnuit". Cum obrazul subţire cu cheltuială se ţine, e clar că vedeta investea sume exorbitante în şedinţele cu produse de lux de la Silhouette.

Discretă, Moni nu a precizat cât obişnuia să lase după fiecare tratament, nici câte zerouri are suma în baza căreia a devenit imaginea centrului. "Pot să vă spun că imaginea Monicăi este una scumpă", s-a mulţumit să declare Lili Baaddi. Centrul nu are doar o imagine feminină, ci şi una masculină. Personajul-surpriză: manechinul suedez Egill Arnljots, preferatul casei Armani.

simeon stalpnicul png

Egill studiază, acum, în România şi a devenit model al agenţiei Transilvania Fashion, patronată de Moni. Imediat după eveniment, vedeta a demarat către Buftea, acolo unde o aşteaptă orele de pregătire pentru ediţia următoare a emisiunii "Dansez pentru tine".

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
Mihai Bendeac FOTO Facebook
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg