Monica Bârlădeanu şi-a scos la înaintare decolteul de infarct, în serialul «Vlad»

Ultima actualizare:

    Monica Bârlădeanu e  foarte convingătoare  în rolul de cuceritoare
Monica Bârlădeanu e foarte convingătoare în rolul de cuceritoare

Actriţa Monica Bârlădeanu (40 de ani) din „Lost” şi „Nip/Tuck” se va alătura, de mâine, distribuţiei serialului „Vlad” (PRO TV), unde o va interpreta pe Carla Dumitrache, un personaj fierbinte.

Ea se infiltrează în familia Elizei (rol interpretat de Olimpia Melinte) şi a lui Ştefan (Andrei Aradits). Carla e o femeie frumoasă şi extrem de atractivă, calităţi pe care mizează pentru a destrăma casnicia familiei Dragomir. Deşi e o femeie irezistibilă, Ştefan nu e atât de uşor de cucerit, cu atât mai mult cu cât îşi iubeşte soţia aproape obsesiv.

Totuşi acest lucru se va întâmpla, la insistenţele frumoasei brunete, care afişează un decolteu de infarct: “Serialul «Vlad» a fost o experienţă, şi pentru noi, şi pe platourile de filmare, şi în spatele camerelor, absolut fabuloasă, pentru că ne-am unit foarte frumos, am găsit foarte mulţi oameni cu care ne potrivim, pur şi simplu. Vlad, ştiind setul de abilităţi de care dispun, mă antamează într-o misiune foarte delicată, care la un moment dat devine complicată. Sunt o armă pe care Vlad o foloseşte, dar o armă cu mustrări de conştiinţă la un moment dat. Eu sunt şahul la rege, sunt atac la regină, fac tot felul de lucruri. Sunt falanga finală care ajută să se întâmple nişte lucruri”, spune Monica Bârlădeanu despre rolul ei. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net