Monica Tatoiu, consecințe grave după operație! Va merge doar cu cadrul

image
Soțul Monicăi Tatoiu a fost lângă ea în perioada operației

La sfârșitul săptămânii trecute, Monica Tatoiu (59 de ani) a suferit o operație complicată. Deși i-a luat mult curaj pentru a accepta să se lase pe mâna chirurgilor, femeia a luat decizia de a recurge la bisturiu pentru a-și pune la punct problemele de sănătate. Intervenția a fost una necesară, în urma căreia au rămas repercursiuni grave.

Acum, Tatoiu este țintuită la pat pentru câteva săptămâni. Recuperarea după operația de coxartroza de care suferea este una lungă și anevoioasă, iar medicii nu au vești prea bune în ceea ce privește funcțiile motorii. Se pare că singurul mod în care se va putea deplasa în viitorul apropiat este cu ajutorul cadrului.

„La patru zile după operație am fost externată, acum, timp de două săptămâni, voi merge doar cu cadrul, apoi o să trec la cârje, după care voi folosi o singură cârjă, iar în final – bastonul. Mi-am propus să scap și de baston până la Paști, să merg la slujba de Înviere pe picioarele mele”, a declarat Monica Tatoiu, pentru ziarulring.ro.

Femeia de afaceri a mărturisit că deși afecțiunea este congenitală în cazul ei, nu și-a tratat cu seriozitate condiția și a făcut efort fizic peste măsură. „Coxartroza de care sufăr eu este congenitală, tata a suferit și el de acest lucru. Dar am fost și iresponsabilă, am schiat în ultima perioadă, deși nu mai aveam cartilaj, până acum trei săptămâni. Medicii s-au închinat când au văzut cum arată șoldul... Aveam dureri foarte mari, dar am învățat să le controlez, fără pastile, că eu nu iau medicamente de felul meu. Am tot sperat că mai pot să «peticesc» și să amân operația, dar nu s-a mai putut”, a mai explicat ea.

Soțul ei i-a fost alături în cele mai grele momente

image
Soțul Monicăi Tatoiu a fost lângă ea în perioada operațieifoto: Arhiva Personală

Monica Tatoiu s-a emoționat până la lacrimi când a povestit, pentru ziarulring.ro, cum i-a fost alături soțul în cele mai dificile momente. Deși i-a fost frică de operație, partenerul ei de viață i-a dat un sentiment de siguranță. „El nu este un tip tandru, sensibil, însă a știut ce să-mi spună la momentul potrivit, așa cum face de 33 de ani. Mi-a spus să nu uit că suntem o pereche, o echipă, și că va merge să aprindă o lumânare pentru mine”, a mărturisit ea.

S-a operat în România, la o clinică privată

Cât despre clinica aleasă, Monica Tatoiu a explicat că a se opera în străinătate nu a fost niciodată o opțiune pentru ea. „Școala românească de ortopedie este extraordinară, nici nu am luat în calcul să mă operez în altă țară. Aici sunt medici geniali, iar eu am ales o clinică privată. Nu am căutat un profesor doctor, nu caut titluri atunci când vine vorba de sănătate, ci altceva mă interesează: să aflu câte operații de genul acesta a făcut doctorul în ultimul an. Nu mă interesează lucrările lor științifice sau doctoratele, mă interesează să țină perfect bisturiul în mână! Așa că m-am documentat mult înainte, am citit, am vorbit cu specialiști și am întocmit un Top 10 medici, din care, la final, l-am ales pe cel cu care am avut cea mai bună chimie, la care am simțit o vibrație pozitivă”, a mai povestit femeia de afaceri.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
Kim Kardashian (8) jpg
accident defileul jiului gorj jpeg
image
image
image
image
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png