Mormântul lui Ion Dolănescu este îngrijit de străini! Dragoş şi Ionuţ se bat pe averea lăsată de tatăl lor, dar nu au grijă de locul de veci al acestuia VIDEO EXCLUSIV


    Mormântul lui Ion  Dolănescu e îngrijit de  Ionuţ Petrescu, băiatul  unei femei care a lucrat  19 ani în casa artistului
Mormântul lui Ion Dolănescu e îngrijit de Ionuţ Petrescu, băiatul unei femei care a lucrat 19 ani în casa artistului

În timp ce fraţii Dolănescu se bat în instanţă pe averea de un milion de euro a lui Ion Dolănescu, un tânăr total străin de familie are grijă de mormântul artistului. Acesta nu s-a uitat la bani atunci când a cumpărat o mulţime de ghivece cu flori, pentru a orna cavoul lui Dolănescu.

Ionuţ (43 ani) şi Dragoş Dolănescu (38 ani) se luptă de 6 ani în instanţă pentru averea lui Ion Dolănescu, însă au uitat să mai treacă pe la mormântul tatălui lor. Cei doi fii ai artistului sunt mai mult plecaţi peste hotare. Dragoş este stabilit de ani întregi în Costa Rica şi n-a mai venit să aprindă o lumânare la mormântul tatălui său de aproape 4 ani, iar Ionuţ stă cea mai mare parte din an în SUA, unde are rezidenţă.

Dragoş şi Ionuţ nu au mai trecut de luni bune pe la locul de veci al lui Dolănescu
Dragoş şi Ionuţ nu au mai trecut de luni bune pe la locul de veci al lui Dolănescu

În aceste condiţii, locul de veci al lui Ion Dolănescu este îngrijit de Ionuţ Petrescu, băiatul unei femei pe nume Florica, cea care a fost menajeră în casa artistului mai bine de 19 ani. Tânărul a cumpărat o mulţime de flori, pe care le-a pus pe cavoul regretatului interpret de muzică populară, dar nu se uită la bani atunci când vine vorba de “regele folclorului”, care s-a stins din viaţă în martie 2009. “Am grijă de mormântul lui Ion Dolănescu, încă de când a decedat. Vin des aici şi pun flori, le ud, curăţ mormântul, dacă este nevoie, şterg cavoul de praf… Şi nu mă plăteşte nimeni pentru asta. Florile le cumpăr din banii mei. Îi port un respect adânc. Mama a fost ani de zile bucătăreasă în casa lui Ion Dolănescu…”, ne-a spus Ionuţ Petrescu.

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
cub cristina cioran png
cub horoscop iertare png
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg