Motivul dureros pentru care fiica Andei Călugăreanu nu și-a botezat copilul încă


    Ioana Tufaru abia se ajunge cu banii de la o lună la alta şi trăieşte în continuare din mila prietenilorFoto: Dorin Constanda
Ioana Tufaru abia se ajunge cu banii de la o lună la alta şi trăieşte în continuare din mila prietenilorFoto: Dorin Constanda

Fiica regretaţilor artişti Anda Călugăreanu şi Dan Tufaru a ajuns să trăiască din mila prietenilor şi după ce s-a căsătorit şi a devenit mămică. Soţul Ioanei Tufaru lucrează, însă pe bani puţini. Ea reuşeşte să se mai ”cârpească” din sumele primite din drepturile de autor ale celebrilor părinţi.

Ioana Tufaru (39 de ani) a născut prematur, anul trecut, pe data de 9 octombrie, un băieţel de numai 1,760 kilograme, care i-a adus femeii multă bucurie în suflet, după o viaţă plină de necazuri.

Luca este primul copil al Ioanei şi al lui Ionuţ
Luca este primul copil al Ioanei şi al lui Ionuţ

De problemele financiare nu a reuşit însă să scape. “Avem un an de când stăm în garsoniera dată de Gigi Becali. Ne este un pic mai bine, dar o ducem foarte greu cu banii. Eu nu lucrez pentru că am grijă de bebeluş, am un ajutor social de 400 de lei, iar Ionuţ (n.r. – tatăl copilului)  munceşte la o firmă de salubrizare şi primeşte lunar, cu tot cu bonuri de masă, suma de 1.450 de lei. Ne mai vin bani şi din alocaţia copilului, care este de 200 de lei pe lună. Pentru noi nu cumpărăm nimic, doar pe micuţ îl mai răsfăţăm, el e prinţul nostru. El mănâncă orice, este un mâncăcios”, ne-a povestit  Ioana Tufaru.

Ionuţ (49 de ani) munceşte la o firmă de salubrizare
Ionuţ (49 de ani) munceşte la o firmă de salubrizare

Are noroc, totuşi, că îşi mai rotunjeşte veniturile casei din drepturile de autor de pe urma celebrilor săi părinţi. “Anul acesta, am luat în luna iunie 1.200 de lei,  iar anul trecut, în decembrie, vreo 400 de lei. Suma nu este fixă, se stabileşte în funcţie de numărul de difuzări”, ne-a explicat fiica Andei Călugăreanu.

O parte din aceşti bani i-a pus însă deoparte, pentru  botezul băieţelului: “O să-l botezăm pe 18 septembrie,  iar naşă va fi fosta soţie a tatălui meu, Dan Tufaru. Pentru mine este o minune copilul, mai ales că este primul. Este sănătos, ne bucurăm de el. Zice tot timpul «tata-tata». Este vesel, râde tot timpul. Are 11 luni, a trecut timpul. Sunt o femeie împlinită, dar aş fi fost mai mulţumită dacă trăia mama ca să îl vadă şi ea pe Luca. Marele meu regret este că băieţelul meu este un copil fără bunici, ei fiind importanţi în viaţa copiilor”.

Celebrii ei părinţi au murit de cancer

Părinţii Ioanei Tufaru s-au numărat printre cei mai buni artişti ai Epocii de Aur. Anda Călugăreanu, fostă cântăreaţă cu voce de cinci stele, a încetat din viaţă în 1992, la numai 45 de ani, la scurtă vreme după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar: ”A murit în braţele mele, a avut dureri cumplite”, îşi aminteşte Ioana.

După decesul inegalabilei artiste, Ioana a ajuns în grija tatălui ei, actorul Dan Tufaru, în casa căruia viaţa i-a devenit un chin:” După ce se îmbăta, tata mă blestema şi mă dădea afară din casă”, a mai spus ea. Artistul a încetat din viaţă în 2002, de cancer esofagian. 

A slăbit 123 kg după ce şi-a micşorat stomacul

Ioana a avut mari probleme cu greutatea. În urmă cu şapte ani, cânărea 213 kilograme, acum are doar 90. Minunea s-a produs după ce Ioana a suferit o intervenţie chirurgicală de micşorare a stomacului: ”Voiam să arăt şi eu, ca să-mi găsesc un iubit, să-mi fac o familie”, a spus ea. Dorinţa i s-a împlinit la un an după operaţie, îndrăgostindu-se de Ionuţ, tatăl copilului ei ”Îmi place de ea că este frumoasă, isteaţă şi veselă”, o lăuda acesta, într-un interviu. 

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub oana niculescu mizil png
cub gina pistol smiley png
cub andi moisescu png
image
image
image
image
image
image
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei