Motivul pentru care Anca Surdu a fost nevoită să plece de urgență de la “Exatlon”

Ultima actualizare:

    Anca Surdu a fost așteptată de familie și de iubitfoto: Kanal D
Anca Surdu a fost așteptată de familie și de iubitfoto: Kanal D

Zilele trecute, fanii “Exatlon”, reality-show-ul de la Kanal D, au aflat că Anca Surdu, concurenta din echipa “Faimoşilor”, a părăsit competiţia. Marţi, 20 martie, aceasta s-a întors în ţară, a ajuns pe aeroporul Otopeni, fiind întâmpinată de familie, dar şi de iubitul acesteia. Click! a aflat ce surprize i-a pregătit Silviu Pașca.

Reality-showul “Exatlon” continuă la Kanal D, însă fără Anca Surdu, concurenta din echipa “Faimoşilor”. Sportiva, dublă campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, s-a întors în ţară din cauza problemlor de sănătate. Silviu Paşca, fost concurent la “Vocea României” şi artist la HaHaHa Production, a fost prezent la aeroport alături de mama şi de sora iubitei lui. Din păcate, avionul a avut câteva ore întârziere, iar el a profitat de ocazie și a fugit până în mall-ul din Băneasa, ca să caute un cadou de bun venit pentru iubita lui, plus flori. Acolo ne-am întâlnit cu el, în jurul orei 22.00. Vă mai spunem că avionul a aterizat în jurul orei 23.45 şi că cei doi s-au bucurat foarte mult la momentul revederii.


    Revederea cu iubitul silviu Pașca a fost emoționantăfoto: Kanal D
Revederea cu iubitul silviu Pașca a fost emoționantăfoto: Kanal D

“Anca e iubita mea de 2 ani. Cred că dacă mi-aş pune ambiţia aş face faţă şi eu acolo, dar în ritmul meu. Să termin circuitele, dar în timpul meu, pentru că eu sunt ardelean comod. Am încurajat-o să meagă acolo. Îmi place mult emisiunea, iar când nu e la noi, mă uit pe YouTube, la cele din Mexic. Dacă ar fi să aleg între fotbal sau Exatlon, eu m-aş uita la Exatlon, negreştit”, ne-a povestit, în exclusivitate, Silviu Paşca. Tot el ne-a spus că iubita lui are probleme cu soarele şi din această cauză s-a întors. „Îmi este foarte greu, o parte din mine încă este acolo, cu echipa. Am crezut că mă voi bucura când ajung la confortul de acasă, dar constat că îmi lipseşte tot ce se întâmplă acolo. Deși toţi cei de la <Exatlon> suntem sportivi de performanţă, constat că ceea ce se întâmplă în această competiţie este foarte diferit de orice sport. Traseele sunt foarte grele, totul e altfel. Ne-a luat destul de mult, tuturor, să ne obişnuim cu ele", a declarat Anca Surdu pe aeroport, imediat după aterizare.


    Anca urdu și-a depășit limitele la
Anca urdu și-a depășit limitele la

„Eu nu trebuia să fiu aici, acum. Mi-aş fi dorit să pot continua. Din păcate, în Republica Dominicană soarele a devenit cumva duşmanul meu. M-am luptat cu o afecţiune dermatologică, din cauza expunerii prelungite. Medicii mi-au interzis sî mai stau în soare şi, astfel, a trebuit să mă retrag. Sănătatea e cea mai importantă pentru mine", a mai adăugat Anca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net