Motivul pentru care Andreea Esca nu s-a pensat niciodată. Multe femei vor rămâne uimite când vor afla

Prezentatoarea principalului jurnal de la PRO TV, Andreea Esca, a dezvăluit motivul din spatele deciziei de a nu se pensa de una singură. O persoană dragă i-a recomandat să nu facă acest lucru niciodată în viața sa. 

Motivul pentru care Andreea Esca nu s-a pensat niciodată. Sursa foto: PRO TV
Motivul pentru care Andreea Esca nu s-a pensat niciodată. Sursa foto: PRO TV

Ei bine, cea care a sfătuit-o pe vedeta PRO TV să nu îndrăznească să se penseze singură a fost chiar bunica sa. Andreea Esca a primit acest sfat pe vremea când era adolescentă, iar de atunci, a respectat cu strictețe sfatul venit din partea bunicii sale. Aceasta din urmă era de părere că o fată nu ar trebui să facă acest lucru de una singură, întrucât riscă să-și strice forma sprâncenelor.

Andreea Esca: „Eu o iubeam foarte mult și țineam la sfaturile ei”

Cu toate că anii au trecut, prezentatoarea știrilor de la PRO TV nu a dat uitării sfatul pe care l-a primit cu mulți ani în urmă. Acum, Andreea Esca este fericită că a revenit moda sprâncenelor „stufoase”.

„Nu mă pensez pentru că bunica mea, când eram adolescentă, îmi spunea tot timpul să nu mă pensez pentru că o să mi se strice forma și sprâncenele sunt frumoase așa. Eu o iubeam foarte mult și țineam la sfaturile ei, astfel încât nu a fost nimeni în stare să mă convingă să mă pensez. Uite că acum au revenit la modă. În sfârșit, sunt la modă. Ce făceam dacă nu mai aveam sprâncene? Se poartă acum mari, rebele, în toate sensurile”, a declarat Andreea Esca pentru ego.ro.

În vârstă de 50 de ani, Andreea Esca este într-o formă de zile mari. Cu toate acestea, prezentatoarea știrilor susține că nu face nimic deosebit în acest sens. Mai mult decât atât, mărturisește că singurul secret este...sportul.

„Nu fac nimic în mod special, poate faptul că mă ocup de lucruri care îmi plac, mă întâlnesc cu foarte mulți oameni care îmi plac. Nu sunt obligată să fac multe compromisuri, poate asta îți face bine la ten. (râde) La siluetă nu este niciun fel de mister, încuiați frigiderul și faceți sport. Îmi pare rău, nu am altfel de secret. Am foarte multe plăceri alimentare, dar pe care nu le pun în aplicare întotdeauna”, a mărturisit vedeta PRO TV pentru sursa citată anterior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net