Motivul pentru care Andreea Mantea și fiul ei s-au întors din nou în România: «Îmi e greu să vorbesc»

24 ianuarie 2019
image
Andreea Mantea și David, asortați și fericiți că s-au întors în țară Foto Instagram

Andreea Mantea, care s-a mutat recent cu băiețelul ei în Turcia, în vederea filmării unui nou proiect la care vedeta lucrează în prezent, s-a întors din nou în România, împreună cu fiul ei, după ce s-a confruntat cu câteva probleme ce i-au cam dat planurile peste cap. Vedeta a avut o problemă care a împiedicat-o să și vorbească o perioadă, și, cum este moderatoarea unei emisiuni, a trebuit neapărat să rezolve situația, decizând să facă acest lucru în țara noastră.

După ce emisiunea „Te vreau lângă mine”, moderată de Andreea Mantea, a fost scoasă din grilele Kanal D, vedeta s-a ales cu o nouă emisiune. Filmările pentru show-ul matrimonial „Puterea dragostei” au loc în Turcia însă, Andreea fiind nevoită să se mute din țară timp de șase luni, alături de fiul ei și al lui Cristi Mitrea, micuțul David. Băiatul a fost nevoit să schimbe, astfel, locul unde învăța, fiind înscris la o grădiniță din Istanbul. 

Deși s-au stabilit acolo pentru o perioadă, Andreea Mantea și David au mai făcut vizite în România, după ce micuțului i se făcuse extrem de dor de casă. Totuși, prezentatoarea TV și fiul ei s-au întors din nou în țară, de data aceasta cea din spatele deciziei fiind Andreea, care s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate.

simeon stalpnicul png

Vedeta de televiziune a dezvăluit în platoul emisiunii „Teo Show” care este motivul pentru care ea și băiețelul ei au ales să se întoarcă în țară. „Mi-e greu să vorbesc, am o problemă cu o măsea. Am zis că tot o să vin să-mi repar dantura, să-mi salvez măseaua. Am venit, dar am venit prea târziu. Domnul doctor mi-a zis că nu mai poate fi salvată. Am avut dureri groaznice. Mi-a scos-o. Acum trebuie implant.. Sau nu. Mi-a făcut anestezie, am făcut calmante, m-a durut de am zis că mor”, a mărturisit Andreea Mantea în cadrul emisiunii anterior menționate.

simeon stalpnicul png

Băiețelul Andreei Mantea, reunit cu tatăl lui, Cristian Mitrea

De asemenea, Andreea Mantea a vorbit și despre dorul de casă, pe care fiul ei îl resimte cel mai puternic, având în vedere că vorbește cu tatăl lui, Cristi Mitrea, doar prin intermediul internetului. David a avut totuși parte de o surpriză, după ce Andreea Mantea și Cristi Mitrea l-au scos pe micuțul lor la restaurant, unde s-au distrat pe cinste.

simeon stalpnicul png

„El vrea acasă, îl înțeleg. Și eu vreau acasă. Îmi e dor de toată lumea. Chiar și de traficul de aici. E bine acolo, e foarte frumos. Ce mă întărește pe mine e acest proiect, în care a început să se vadă dragostea, de-aia are și succes”, a mai spus prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei”, de la Kanal D.

Deși îi face toate poftele lui David, Mantea mai are și momente în care pune piciorul în prag, dezvăluind că este o mamă drastică uneori. „Mă bate și mă supăr pe ea”, a spus David. „Primește bătaie. Primește una, două, trei la funduleț”, a explicat Andreea Mantea. „I-am luat toate mașinile. I le dau una câte una doar dacă învață alfabetul”, a mai explicat prezentatoarea TV.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
00032 jpg
Pensionari din România jpg
banica vicoveanca jpeg
crbl  2 (2) jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis
anamaria prodan portret 0 jpeg