Motivul pentru care au divorțat Cristina Spătar și Alin Ionescu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Cristina Spătar a fost căsătorită vreme de un deceniu cu Alin Ionescu, bărbatul cu care are împreună doi copii. Cei doi au divorțat, însă motivul care a dus la destrămarea mariajului a fost mereu incert. 

Cristina Spătar și Alin Ionescu / foto: Social media
Cristina Spătar și Alin Ionescu / foto: Social media

În trecut, la scurt timp după pronunțarea divorțului, surse din apropiații Cristinei Spătar făceau o serie de dezvăluiri neașteptate. 

De ce au divorțat Cristina Spătar și Alin Ionescu? 

Conform informațiilor puse la dispoziție în trecut de spynews.ro, totul a pornit de la apartamentul vedetei: 

„Totul a pornit de la problema cu apartamentul ei. Au fost discuţii legate de faptul că el a semnat un contract cu o bancă în locul ei şi i-a pus casa gaj pentru un împrumut. Cristina Spătar ar fi descoperit acest lucru mult mai târziu, lucru care a evervat-o la culme. Acum riscă să piardă casa în instanţă” - a spus o sursă din anturajul vedetei, pentru sursa citată. 

Reacția fostului soț în fața zvonurilor

În ciuda speculațiilor, Alin Ionescu nega tot ceea ce apăruse în presă și declara că decizia divorțului era luată de mult timp. 

„Este o decizie (divorţul) pe care am luat-o de mult timp. Nu are nicio legătură. Nu au fost discuţii legate de acest subiect", ne-a spus milionarul.

Motivul pentru care artista a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț

În decursul anului 2022, problemele dintre Alin Ionescu și Cristina Spătar încă persistau. La acea vreme, presa scria despre un ordin de protecție pe care cântăreața l-a solicitat împotriva fostului soț. 

În acel moment, afaceristul recunoștea faptul că relația dintre el și fosta soție nu era una bună și nu se puteau înțelege nici măcar de dragul copiilor.

„Nu prea vreau să comentez nebuniile astea (cu privire la ordinul de protecție cerut de Cristina Spătar împotriva lui, n. red.). Nu putem avea o relație normală, pentru copii, și asta e marea problemă” -  a declarat Alin Ionescu pentru Fanatik

„Ordinul a fost demult, a trecut, instanța l-a dat pentru două luni, iar eu l-am contestat după prima lună. Pentru mine e subiect închis…” - a reacționat Alin Ionescu.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vant puternic Inquam Photos jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Romania
Banner Rica Răducanu
veronica si viorel stegaru 2 jpg
banner dan negru png
banner smiley png
banner babs png
horia brenciu jpeg
banner loredana groza png
image
actualitate.net
image
actualitate.net