Motivul pentru care Dan Negru refuză să apară în reclame, deși se plătesc bine: „Îmi puteam lua un apartament în Colentina!”

Ultima actualizare:

    Dan Negru a explicat de ce a refuzat mereu să apară în reclameFoto: Facebook
Dan Negru a explicat de ce a refuzat mereu să apară în reclameFoto: Facebook

Dan Negru a vorbit, în cadrul unui interviu, despre motivul care a stat în spatele refuzurilor sale de a apărea în orice fel de spoturi publicitare. Prezentatorul TV a mărturisit că i-au fost oferite multe oportunități în acest sens, de-a lungul timpului, însă niciodată nu a luat vreuna dintre ele măcar în calcul.

 „Am refuzat întotdeauna orice ofertă de a face publicitate pentru vreun produs”, a spus Dan Negru pentru Paginademedia.ro. „Și au fost multe oferte! A refuzat și acum 20 de ani, când erau mult mai puține vedete, iar sumele erau mari, a refuzat și acum.

„Acum vreo 20 de ani, când făceam Academia vedetelor, venise un operator de telefonie. Eu trebuia să bag mâna în acvarii – erau tot felul de probe, cu acvarii - și să scot un telefon de acolo. 

Am zis nu. Banii? Am calculat atunci, îmi puteam lua un apartament în Colentina. Noroc că am avut o soție care m-a înțeles. Ofertele au continuat și acum, în epoca Facebook și Instagram. Chiar ieri am avut o ofertă, pentru o postare. Era ceva de ordinul sutelor de euro”, a povestit acesta pentru sursa anterior menționată.

Dan Negru: „Nu am făcut niciodată publicitate pe bani sau barter”

„M-a contactat până și o companie care producea uși pentru garaje. Aveau și scenariul pregătit. Se deschidea o ușă, eu eram de o parte, iar Florin Piersic de cealaltă.

Să nu credeți că e vorba de cifre mari. Nu pot da nume de companii, dar pot spune că, în general, e vorba de sute de euro, rar peste o mie”, spune Negru despre oferteme pe care le primește în mediul online, acesta fiind activ și pe rețelele de socializare.

„Mi s-a mai întâmplat ceva. Când mergeam pe la firme de construcții sau de diverse materiale, unii erau speriați: aoleu, iar a venit cineva care vrea barter. Asta pentru că sunt influenceri care lucrează și pe barter. Nu am făcut niciodată nici publicitate pe bani, nici pe barter. Am refuzat, pur și simplu”, a adăugat acesta.

Motivul pentru care Dan Negru a refuzat mereu astfel de propuneri

„Cred că, în cazul meu, a funcționat teama de ridicol. Dar, la urma urmei, fiecare alege ce face. Mă uit afară cum se face. Hamilton, pilotul de Formula 1, are contract cu Tommy Hilfiger. Uite, spune clar „parteneriat plătit cu Hilfiger.” Nu numai că îi promovează, dar au creat o colecție specială pentru Hamilton. E altceva”, a mai spus prezentatorul TV.

image
image
image
image
image
image
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net