Motivul pentru care fiul Marinei Alm─â┼čan s-a mutat ├«n str─âin─âtate

image
La aeroportul Otopeni, Marina Alm─â┼čan ┼či Ana, iubita lui Victora┼č, ┼či-au luat la revedere de la acesta

Pentru Marina Alm─â┼čan (56 de ani), a venit momentul s─â tr─âiasc─â emo┼úia, dorul ┼či durerea pe care le simt p─ârin┼úii atunci c├ónd le pleac─â ÔÇ×puiul din cuibÔÇŁ. Weekendul trecut, fiul ei, Victor (21 de ani), ┼či-a f─âcut bagajele ┼či s-a mutat tocmai la Napoli, acolo unde a ob┼úinut o burs─â Apple.

M├óndr─â de fiul ei, dar cu un nod ├«n g├ót, prezentatoarea TVR ne poveste┼čte c─â Victor este de mic fan ├«nr─âit Apple. ÔÇ×Anul acesta a citit despre ni┼čte burse de un an la Universitatea Federico II din Napoli. Examenul pentru ele s-a dat ├«n var─â, la Londra. Nu mi-a spus nimic, eu fiind atunci plecat─â din ┼úar─â. A luat singur avionul ┼či s-a dus la Londra, a dat examentul al─âturi de c├óteva mii de tineri din ├«ntreaga lume ┼či... l-a luatÔÇŁ, spune Marina Alm─â┼čan.

Weekendul trecut, s-a dus s─â-l instaleze ├«n ora┼čul din Italia, pe care ┼či unul, ┼či cel─âlalt ├«l vedea pentru prima dat─â. ÔÇ×Am g─âsit o cazare provizorie aproape de Universitate, i-am dat un munte de sfaturi ┼či... am plecat. Am dat ceva ap─â la ┼čoareci ├«n aeroport! Acum vorbim pe skype de c├óteva ori pe zi, ├«n primele zile am f─âcut ├«mpreun─â cump─âr─âturi la supermarket, eu consiliindu-l de la distan┼ú─â ce s─â bage ├«n co┼č, iar seara m-a impresionat trimi┼ú├óndu-mi o poz─â cu cina lui ÔÇô paste cu sos pesto preg─âtite de el. De acum, o s─â-mi ├«mpart weekendurile cu Ana, iubita lui, pentru a ne ┬źprograma┬╗ judicios vizitele la Napoli ┼či a elimina nedoritele suprapuneriÔÇŁ, ne poveste┼čte Marina.

┼×i ea este acum ├«n febra preg─âtirilor cu noua emisiune care, de┼či ┼či-a p─âstrat numele (ÔÇ×Femei de 10, b─ârba┼úi de 10ÔÇŁ), va avea un format surpriz─â care va debuta s├ómb─ât─â (13.30-15.30), la TVR 2.

image
Prima pizza mam─â-fiu la Napoli
Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg