Motivul pentru care fiul Marinei Almăşan s-a mutat în străinătate

Ultima actualizare:

    La aeroportul Otopeni, Marina Almăşan şi Ana, iubita lui Victoraş, şi-au luat la revedere de la acesta
La aeroportul Otopeni, Marina Almăşan şi Ana, iubita lui Victoraş, şi-au luat la revedere de la acesta

Pentru Marina Almăşan (56 de ani), a venit momentul să trăiască emoţia, dorul şi durerea pe care le simt părinţii atunci când le pleacă „puiul din cuib”. Weekendul trecut, fiul ei, Victor (21 de ani), şi-a făcut bagajele şi s-a mutat tocmai la Napoli, acolo unde a obţinut o bursă Apple.

Mândră de fiul ei, dar cu un nod în gât, prezentatoarea TVR ne povesteşte că Victor este de mic fan înrăit Apple. „Anul acesta a citit despre nişte burse de un an la Universitatea Federico II din Napoli. Examenul pentru ele s-a dat în vară, la Londra. Nu mi-a spus nimic, eu fiind atunci plecată din ţară. A luat singur avionul şi s-a dus la Londra, a dat examentul alături de câteva mii de tineri din întreaga lume şi... l-a luat”, spune Marina Almăşan.

Weekendul trecut, s-a dus să-l instaleze în oraşul din Italia, pe care şi unul, şi celălalt îl vedea pentru prima dată. „Am găsit o cazare provizorie aproape de Universitate, i-am dat un munte de sfaturi şi... am plecat. Am dat ceva apă la şoareci în aeroport! Acum vorbim pe skype de câteva ori pe zi, în primele zile am făcut împreună cumpărături la supermarket, eu consiliindu-l de la distanţă ce să bage în coş, iar seara m-a impresionat trimiţându-mi o poză cu cina lui – paste cu sos pesto pregătite de el. De acum, o să-mi împart weekendurile cu Ana, iubita lui, pentru a ne «programa» judicios vizitele la Napoli şi a elimina nedoritele suprapuneri”, ne povesteşte Marina.

Şi ea este acum în febra pregătirilor cu noua emisiune care, deşi şi-a păstrat numele („Femei de 10, bărbaţi de 10”), va avea un format surpriză care va debuta sâmbătă (13.30-15.30), la TVR 2.

Prima pizza mamă-fiu la Napoli
Prima pizza mamă-fiu la Napoli
image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net