Motivul pentru care Gabriela Cristea nu-i permite tatălui ei să-și vadă nepoata

simeon stalpnicul png
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea și tatăl ei au avut parte de câteva conflicte în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci, între ei doi nu mai există nicio relație. Cei doi au avut parte și de dispute televizate, iar Gabriela nu simte nevoia ca tatăl ei să mai facă parte din viața ei sau a familiei pe are a clădit-o alături de Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a mărturisit într-un interviu pentru Acces Direct faptul că își dorește să aibă o relație mai apropiată cu fiica ei și să nu facă aceleași greșeli pe care le-au făcut părinții ei în tinerețe.

"Părinţii nu erau mândri când m-au văzut la televizor. Era mentalitatea aia cu femeile care apar la televizor sunt femei uşoare. Ei şi-ar fi dorit dacă tot am făcut liceul de coregrafie să fiu balerină. A fost o presiune foarte mare pentru mine. Ce am avut eu, ce am simţit eu. Mi-am luat adiom bineînţeles. Am avut o relaţie apropiată cu mama. Eu o să vreau să am o relaţie mult mai apropiată cu fiica mea. Ceva a lipsit. Tata nu şi-a cunoscut nepoata. Nu doresc eu asta pentru că nu doresc. Sunt alte lucruri mai grave. Lucruri pe care el nici nu le conştientizează. Făcând circul pe care l-a făcut la televizor probabil că nu conştientizează. Nu înţelege. Consider că vreau ce e mai bine pentru copilul meu. Toate rănile se închid, rămân cicatrici", a spus Gabriela Cristea. 

Însă Gabriela are si multe motive de bucurie. În curând își va lansa noua emisiune de la Antena Stars și a mărturisit că este plină de energie și de forțe noi pentru a fi în cea mai bună formă la tv.

”Mă simt pregatită 100% să revin pe piața media și colaborarea pe care am inițiat-o acum mi se pare una oportună. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase și constructive pentru telespectatori. Cred că a venit momentul să am din nou un cuvânt de spus. Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt. Am suportul soțului meu, ceea ce este foarte important pentru mine în acest moment. Așadar, am multă energie și toate avantajele pentru a face performanță cu noua emisiune, nimic nu mă oprește”, a spus Gabriela Cristea.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
Gigi Hadid și Kanye West
Paradiso bar Foto Facebook jpg
Josep Borrell FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg